MHD v Bratislave

lienka951
2. jún 2024

Ahojte

Rada by som sa spytala ako to je s MHD v Ba ,ked idem ako doprovod s babatkom(kocarikom)
Zili sme v CR a tam to bolo zadarmo.

Dakujem

milanemila
2. jún 2024

@lienka951 pre kocik a nasledne dieta kym nechodi do skoly nepotrebujes listok. Takze kupujes len sebe.

pribinak
2. jún 2024

Deti do 6 rokov cestujú zdrama

marllik
2. jún 2024

ty si kupis cely listok. Za kocik, ak je v nom dieta neplatis, ak by si si prevazala prazdny kocik, musis to platit ako batozinu.

babkaland
4. jún 2024

Prečo vo väčšine vozňov MHD a vlakoch nefunguje wifina? Napriek tomu že tak vehementne tvrdia že wifina je skoro všade. Teoreticky aj je.

babkaland
4. jún 2024

Na velkých zastávkách ako patrónky, mýta, šancové, krížne, poštové, velice moc je žobrákov a nielen tí čo sedia s pohárom na drobné ale že lozia za ľuďmi a žobrú hore dole. Otravní sú. Ako je mi lúto ich lebo aj ja tak skončím na starobu keďže som neschopný lúzer. Ale na druhej strane nemôžeme tak fungovať že podám mu malíček a on chce celú ruku. Toto jediné mi pri MHD vadí. Na elektrickej kolobežke prefrčím, nemá ani čas ma osloviť ale zase cenovo sa nič MHD-čke nevyrovná lebo len odvoz bolt taxíkom z bodu A do bodu B ma vyjde pomaly toľko ako celodenný lístok na MHD a kolobežky tier a bolt ešte drahšie.