MHD v Bratislave

30. máj 2022

Ahojte, potrebujem sa dostať z hlavnej stanice na letisko. Nasla som, že ide spoj číslo 61. Keď som si ho rozklikla, spoj ide cez 2 zastávky letiska- letisko P+R, letisko/AirPort. Na ktorej zastávke mám vystúpiť, ak sa chcem dostať priamo pred letisko? Dakujem❤️

autor
30. máj 2022

Takto sú tie dve posledné zastávky. Ktorá je ta spravna? Aby som sa dostala priamo pred vchod letiska? Vďaka.

janai1
30. máj 2022

Na poslednej - Letisko... Tie stoja hneď pred budovou

hradnapani
30. máj 2022

p+r je znacka pre zachytne parkovisko, takze na konecnu air port. Aspon co si pamatam, tak som vystupovala na konecnej.

taga
30. máj 2022

Myslim, ze najprv stoji pred odletovou halou a potom ma chvilu prestavku a ide pred priletovu halu, kde zas nastupuju ludia.. ale to je tam par krokov od seba, hlavne to budes vidiet kde chces vystupit a keby si aj na tej druhej, za 3 minuty sa doplazis ku spravnemu vchodu 😉

autor
30. máj 2022

Praveze letisko v ba nepoznam, ešte som odtial neletela🙂 tak preto sa pytam, či mám vystúpiť na konečnej letisko/airport🙂🙂

taga
30. máj 2022

Vidis, ja som tam tiez uz sto rokov nebola.. ale, ono to fakt stoji rovno pred odletovou halou 🤣 takze moja rada, vystup, ked budes vidiet halu 🙂 (to nemyslim v zlom, ja to tak riesim)

janai1
30. máj 2022

@taga zastávka pred odletovou halou je konečná, tam musia všetci vystúpiť
Pri priletovej je zas nástupište...

taga
30. máj 2022

@janai1 my bad, fakt som tam nebola sto rokov mhd... ale stale plati, vidim halu, vystupim 🙂 a dakujem za pripomenutie, budem pamatat

autor
30. máj 2022

Damy, toto je tá posledna zastavka, kde mam vystupit? Pozerala som googlemaps.. Prepacte, ze sa pytam ako cisty debil, ale letim prvý krát zajtra z BA a sama. Dakujem

e1i
30. máj 2022

Áno

autor
30. máj 2022

Dakujem vsetkym ❤️❤️❤️😘

kitycat
30. máj 2022

Ty vystupis na letisku... Ta P+R je pre ludi co dojdu do BA autom, auto nechaju na zachytnom parkovisku a poslednu zastavku dojdu busom 🙂