Ahojte, potrebujem sa dostať z hlavnej stanice na letisko. Nasla som, že ide spoj číslo 61. Keď som si ho rozklikla, spoj ide cez 2 zastávky letiska- letisko P+R, letisko/AirPort. Na ktorej zastávke mám vystúpiť, ak sa chcem dostať priamo pred letisko? Dakujem❤️
Na poslednej - Letisko... Tie stoja hneď pred budovou
p+r je znacka pre zachytne parkovisko, takze na konecnu air port. Aspon co si pamatam, tak som vystupovala na konecnej.
Myslim, ze najprv stoji pred odletovou halou a potom ma chvilu prestavku a ide pred priletovu halu, kde zas nastupuju ludia.. ale to je tam par krokov od seba, hlavne to budes vidiet kde chces vystupit a keby si aj na tej druhej, za 3 minuty sa doplazis ku spravnemu vchodu 😉
Praveze letisko v ba nepoznam, ešte som odtial neletela🙂 tak preto sa pytam, či mám vystúpiť na konečnej letisko/airport🙂🙂
Vidis, ja som tam tiez uz sto rokov nebola.. ale, ono to fakt stoji rovno pred odletovou halou 🤣 takze moja rada, vystup, ked budes vidiet halu 🙂 (to nemyslim v zlom, ja to tak riesim)
Áno
Dakujem vsetkym ❤️❤️❤️😘
Ty vystupis na letisku... Ta P+R je pre ludi co dojdu do BA autom, auto nechaju na zachytnom parkovisku a poslednu zastavku dojdu busom 🙂
Takto sú tie dve posledné zastávky. Ktorá je ta spravna? Aby som sa dostala priamo pred vchod letiska? Vďaka.