Ahojte. Dávnejšie som písala príspevok o mojom dieťati, ktoré nesedelo v roku. Dnes má dcéra vyše 13 mesiacov a stále nič. Stále cvičíme, mali sme kontrolu u neurologicky, a tá nás poslala na vyšetrenia na Kramáre - metabolicka ambulancia (riešime aj genetiku, no genetická sa vyjadrila že si nemyslí že jej niečo je, no pre naše upokojenie krv odobrala a teda už skúmajú či niečo predsa len nenájdu :( ) Chcem sa však spýtať, čo sa dá zistiť na týchto metabolických vyšetreniach? Aká tu je čakacia doba? Zajtra im idem skúsiť prvý raz zavolať a objednať nás.
Btw ešte tie ktoré ste sa nezapojili v mojom staršom príspevku a náhodou čítate až tento, sa mi môžete kľudne vyjadriť keď vaše detičky začali takto neskoro sedieť, aj ako na tom sú s odstupom času, ake vyšetrenia ste absolvovali atd. Kľudne aj do správy. Dcéra robí všetko čo na jej vek ma (pretáčanie, plazila sa, teraz stvornozkuje už asi 4,5-5 mesiacov, postavuje sa, prejde s pridrziavanim o nábytok, sama sa do priestoru ale nepustila ešte). Mam neskutočný strach a neviem na nic iné myslieť. 😭 Ďakujem.
Treba písať na Metabolické odd. pani MUDr. Brennerovej na email: dfn.fabriciova@gmail.com a čakať kým odpíše. Ja som sa tam nikdy nedovolala.
Tento kontaktný email píšu aj do prepúšťacej správy
@emily256 dovolali ste sa tam?