Metabolická ambulancia Kramáre

emily256
21. mar 2023

Ahojte. Dávnejšie som písala príspevok o mojom dieťati, ktoré nesedelo v roku. Dnes má dcéra vyše 13 mesiacov a stále nič. Stále cvičíme, mali sme kontrolu u neurologicky, a tá nás poslala na vyšetrenia na Kramáre - metabolicka ambulancia (riešime aj genetiku, no genetická sa vyjadrila že si nemyslí že jej niečo je, no pre naše upokojenie krv odobrala a teda už skúmajú či niečo predsa len nenájdu :( ) Chcem sa však spýtať, čo sa dá zistiť na týchto metabolických vyšetreniach? Aká tu je čakacia doba? Zajtra im idem skúsiť prvý raz zavolať a objednať nás.

Btw ešte tie ktoré ste sa nezapojili v mojom staršom príspevku a náhodou čítate až tento, sa mi môžete kľudne vyjadriť keď vaše detičky začali takto neskoro sedieť, aj ako na tom sú s odstupom času, ake vyšetrenia ste absolvovali atd. Kľudne aj do správy. Dcéra robí všetko čo na jej vek ma (pretáčanie, plazila sa, teraz stvornozkuje už asi 4,5-5 mesiacov, postavuje sa, prejde s pridrziavanim o nábytok, sama sa do priestoru ale nepustila ešte). Mam neskutočný strach a neviem na nic iné myslieť. 😭 Ďakujem.

moninah
31. mar 2023

@emily256 dovolali ste sa tam?

emily256
autor
1. apr 2023

@moninah vôbec som sa nedovolala. Boli sme sa osobne objednať a aj to si nás tam prehadzovali. Ale tak podarilo sa nakoniec.

moninah
1. apr 2023

@emily256 preto sa pytam, lebo ja sa tam neviem dovolat pre vysledky 🙂 To sa skor do Bieleho domu clovek dovola...

emily256
autor
10. apr 2023

@moninah skúšajte jedine stále dokola.. a u koho ste tam konkrétne boli? Na pána docenta mam číslo.

bibiqa
26. máj 2023

@emily256 mate prosím kontakt kde sa dovolam alebo pripadne neviete aký čas a deň volať pre objednanie? Ďakujem

moninah
26. máj 2023

@emily256 pardon, ja som si nevsimla, ze ste mi pisali. Nakoniec som tam bola osobne.

b18m
13. feb 2024

@emily256 dobrý deň, viem, že je to už skoro rok staré, ale čo sa Vám podarilo zistiť? Ako ste pokročilí?

emily256
autor
24. mar 2024

@b18m nezistili nič. Len nejaké hraničné výsledky a ďalej to neriešili vôbec, keďže problém kvôli ktorému nám tam neurologicka poslala sa medzi časom sám vyriešil.

ivulec1
2. sep 2024

@emily256 dobrý deň viem ze to je staršia téma ale ako ste sa prosím vás dostali ku výsledkom boli ste osobne alebo ste sa nakoniec dovolala....akože nechápem načo majú telefón keď sa tam nedá dovolať

zuzikxx
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzikxx
2. sep 2024

@ivulec1 ak mozem za seba, tak bola som osobne ale raz sa mi uz podarilo okolo 12tej dovolat

ivulec1
2. sep 2024

@zuzikxx ja som bola osobne dva týždne dozadu a nebola tam doktorka a sestrička mi vraj nemôže povedať výsledky....no skúsim ešte volať a keď tak tam ešte skočíme

zuzikxx
8. sep 2024

@ivulec1 strasny pristup :/ keby aspon mailom sa dalo spojit

ivulec1
9. sep 2024

@zuzikxx mne naša doktorka vravela ze oni sa neozvu ze ony sú veľký pani ....tak tam pôjdeme keď budu mat deti prázdniny aby nemuseli vymeskavat

smajluska
16. sep 2024

@ivulec1 Dovolať sa tam to je čistá katastrofa 🙉

smajluska
16. sep 2024

Treba písať na Metabolické odd. pani MUDr. Brennerovej na email: dfn.fabriciova@gmail.com a čakať kým odpíše. Ja som sa tam nikdy nedovolala.

smajluska
16. sep 2024

Tento kontaktný email píšu aj do prepúšťacej správy