Meškanie balíkov Packeta Bratislava

19. dec 2023

Ludkovia, meskaju vam tiez baliky? Mna ide poraxit. 12.12 boli niektore balicky prevzate do prepravy a v appke mi ukazuje stale,ze su v expedicnom depe. Co robit?? Doma som do 21.12 a obavam sa,ze mi niektore darceky nepridu...

dundulica
19. dec 2023

mne napríklad včera o 19.00 poslali e-mail, že balík je nachystaný a môžem si ho vyzdvihnúž a dnes ráno o 7.30 urgenciu, že si ho mám už vyzdvihnúť, medzitým to odberné miesto ani otvorené nie je

danica2711
19. dec 2023

pred Vianocami je vždy chaos, navyše je vraj nedostatok kuriérov, ja preto objednávam darčeky už v novembri

vanilkovazmrzka
19. dec 2023

Kontaktovat paketu napriklad?

autor
19. dec 2023

@vanilkovazmrzka idem na to.

katesocka
19. dec 2023

@dundulica presne toto sa stalo aj mne, včera večer že si môžem vyzdvihnúť a dnes urgencia, pričom výdajne miesto bolo zavreté už večer keď mi mail prišiel (nejedná sa o Bratislavu)

autor
19. dec 2023

@katesocka no super, hlavne,ze na balik od nich clovek caka tyzden a potom nech si ide nohy dolamat

alesto
19. dec 2023

Ahoj, tiež som na tom podobne, pred chvíľou som im písala. Obchod má balík v stave odoslaný, packeta, že čaká na dodanie obchodnom (od 16.12.). Od obchodu tam bola garancia doručenia do Vianoc, ale už začínam šípiť problém. 🤔

miruska_m1
19. dec 2023

Treba ich kontaktovat. Ak ma ist balik napr do boxu tak oni ho tam skusaju dodat 3x a potom pisu mail ze ho presmeruju inde. Ale dovtedy len v apke svieti ze je v expedicnom depe.

zuzike123
19. dec 2023

Najprv skus kontaktovat kuriersku spolocnost, ak sa nedovolas alebo nepochodis, obrat sa na svoj eshop. Tiez som tak cakaka na balik od GLS, po 9 dnoch som uz oslovila eshop, kedze do GLS sa nedalo dovolat. Do hodiny mi volali z eshopu, ze ini maju inu linku s GLS a slubili im moj balik na druhy den dorucit a dnes ozaj prisiel.

autor
20. dec 2023

@zuzike123
@zuzike123 zeny, ten balik som si objednala z BA do BA a oni ho poslali do Michaloviec 🙈🙈neviem,ako na toto dosli...

mmoni89
20. dec 2023

Nie.vsetko mi packetou prislo nacas

autor
20. dec 2023

@mmoni89 to sa cudujem, ja som objednala od 10.12 a doteraz tu nemam 3 baliky 🤨🤨

grolmi26
20. dec 2023

@alesto presne som aj ja v takejto situácii. Len verím, že balíky prídu a niekde sa nestratili :/

nafka0483
20. dec 2023

Od zaciatku decembra toho maju velmi vela. Ludi je malo, chybu sa bohizial stavaju... kazdy rok je to rovnake, s tym treba bohuzial ratat.

barbora_t
20. dec 2023

Majú toho veľa 🙈 ja som posielala 4 balíky do BA 14.12 a jeden doručili včera a zvyšné dnes.
Ja mam zas taky problém, objednávala som si u oficiálneho predajcu Mideer hraciek magnetické stavebnice a od 8.12. Stoja v Budapešti na letisku...
Prepravu ma na starosti express one co je vlastne SPS. Volala som do Budapešti tam mi povedali ze oni s balíkmi na Slovensko nič nemajú a tu mi zas na infolinke povedali ze balík majú Maďari 😂 jupii
Našťastie písala som aj výrobcovi, ak mi balík do 23.12 nedorucia vrátia mi peniaze 🙏