Mesačné náklady single rodičov v Bratislave

dievcanakopci
19. apr 2023

Ahojte, zaujimalo by ma, kolko mate mesacne naklady, ked zijete v Bratislave sami s dietatom. Dari sa vam usetrit nieco pri tychto cenach? Dakujem.

sissy27
19. apr 2023

Kazdy ine. Najvacsia polozka je vzdy za byvanie - niekto vo vlastnom bez hypo, niekto s hypo, niekto v podnajme a niekto u rodicov… dieta - ine naklady mas na novorodenca, na skolkara, skolaka, studenta… ine naklady na zdrave dieta, ine na zdravotne znevyhodnene.. a setrenie - inak sa setri z minimalky, inak z 2-3 tisicoveho platu…

olimuc
20. apr 2023

Presne, zalezi hlavne na byvani … dam Ti orientacny preprepocet … byvanie 300€ (Najomne v com je teplo, voda, smeti fond oprav atd) 40 e+p, skolka 100€ no a samozrejme este x poloziek, ktore sa platia vsade rovnako …

dadis
20. apr 2023

@dievcanakopci Usetrit len mierne. Ja mam hypoteku 520 €, 250 € poplatky za byt. Ostatne naklady asi bude mat kazdy ine.

kopytko03
23. apr 2023

Ja teda odkedy išli potraviny hore už neviem ušetriť nič. Snažím sa síce odložiť bokom každý mesiac aspoň pár eur, ale vždy sa nájde niečo, kvôli čomu to musím minúť a už sa mi nedarí nazbierať nejakú slušnejšiu sumu.