Dobry den, nema tu nahodou niekto nejake skusenosti s pediatrickami (MUDr. Legrand, MUDr. Lopes Rua, MUDr. Lipovská) v klinike MEDANTE? Zvazujeme prechod k novej pediatricke a rada by som vedela, aky je pristup pani doktoriek a ci ten balicek nadstandardnej starostlivosti stoji za to. Na internete sa k referenciam neviem dopatrat. Vopred vdaka!
@verca_37 Ahoj, my sme zacali chodit s novorodencom k pani doktorke Lipovskej. Ta je tam len od septembra, cize az tak vela skusenosti nemame, avsak k malemu bola mila, pozorna, zodpovedala vsetky nase otazky, vsetko vysvetlila. Maly mal aj kozny problem a vravela nech jej napisem mail po par dnoch ako sa mu dari. Plus som s nou konzultovala nejake zdravotne veci cez email a velmi rychlo reagovala. Ak som jej dobre rozumela, tak kedysi robila na novorodeneckom v nemocnici. Inak prijemna je aj jej zdravotna sestra.
Chodíme k MUDr. Legrand a je super! Inak, patrí jej okidoki (nájdeš na insta) a ma aj podcasty. Sme veľmi spokojný, chodia k nej obe naše deti
Dakujem vam za vase skusenosti! Znie to dobre, urcite to teda zvazime. Jedine, co ma trochu odradza je, ze tie pedi ambulancie su tam vlastne nove, bez nejakej dlhsej historie fungovania, ale tak snad to tam bude aj nadalej fungovat dobre a doktorky nebudu fluktuovat..
@verca_37 ako ste sa nakoniec rozhodli ? Tiež zvažujem Dr. Lipovsku v MEDANTE.. termin mám v januari
Aj mňa zaujímajú referencie na Dr. Lipovskú.
A dr. Lopes Rua.
@bb6 ahoj, neviem či ti to ešte pomôže ale my s malou chodíme k pani doktorke Lipovskej od decembra a sme spokojní. Hneď na vstupnej prehliadke našla problém, ktorý si naša bývalá pediatrička za rok nevšimla. Aj keď naša malá je trošku divokejšia a moc nechce spolupracovať, tak pani doktorka bola vždy milá a priateľská. Taktiež po tom, čo nás poslala na ďalšie vyšetrenie mi písala mail ako sme dopadli a na maily odpovedá do pár hodín, prípadne vám osobne zavolá 🙂
@verca_37 Ahojte..vidím, že tento príspevok je staršieho dáta, ale teda idem pridať aj ja moju skúsenosť a pediatriou v Medante..vybrali sme si Medante na základe mojich skúseností s inými lekármi tejto klinike...bohužiaľ som absolútne sklamaná až priam zhnusená...jediné čo sme zažili na klinike bola absolútna neprofesionalita lekárok...pani doktorku Legrand nebudem ani komentovať..to je naozaj človek, ktorý by nemal robiť túto prácu pridané ísť znovu študovať...ďalej som zažila aj veľmi nepríjemné správanie doktorky Lipovskej potom ako si ona so sestričkami a recepciou riešila ich interné problémy pri otvorených dverách ordinácie, zobrala nás neskoro pretože riešili takéto veci pri ktorých by klient nemal byť prítomný...následne mala veľmi zlú náladu čo sa odzrkadlilo na správaní a komunikacii so mnou..nehovoriac o tom ,že si počas toho času mala pozrieť aspoň zdravotnú kartu môjho syna a neprivitala by ma v ordinácii slovami "takže vy stále kojíte??" ..no nie nekojim a ani som nikdy nekojila...a reakcia sestry pred podaním očkovania bola..takže dieťa má 11 mesiacov...no nie nemá má 4 mesiace....a o nejakom spolupracovaní lekárov medzi sebou v tejto klinike môžte len snívať...žiadna celostna medicína sa nekoná, žiadna komunikácia medzi lekármi tiež nie...naozaj som absolútne sklamaná až priam zhnusná z tejto kliniky a neodporúčam ju nikomu a tuto našu veľmi zlú skúsenosť ideme riešiť aj ďalej s vedením kliniky pretože ja absolútne netuším za čo som zaplatila 500€ poplatok pretože lepšiu starostlivosť nájdem u ktoréhokoľvek štátneho pediatra
Milá @elie1989, radi by sme Vás uistili, že ku všetkým otázkam a pripomienkam našich klientov pristupujeme s najväčšou prioritou, pozornosťou a vážnosťou. Každý prípad riešime individuálne a v maximálnej možnej miere sa snažíme o neustále napĺňanie vysokých štandardov našich služieb a starostlivosti.
V súlade s tým, sme Vami do 24 hodín osobne komunikovali a všetky Vaše podnety sme následne validovali s našim odborným personálom. Veríme, ze zdravotná starostlivosť a tiež manažment a servis okolo zdravotnej starostlivosti, ktorý Vám poskytujeme, je na vysokej nadštandardnej úrovni a neustále sa snažíme ho naďalej vylepšovať. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo pripomienky, budeme si ceniť ak nás priamo oslovíte a podelíte sa o ne s nami.
Krásny deň Vám praje tím Polikliniky MEDANTE
Ahojte. Tiez zvazujeme Medante, nakolko nasa pediatricka je z doby kamennej a je tam tazka komunikacia a dostat sa k nej je kriz…a to mam 2 mesacne babo…ale ako tak citam, tak neviem…ci nevyhodime 500€ do kosa
Ahojte, vraciam sa po case spat do tejto diskusie. Nakoniec sa k zmene pediatricky odhodlavame az teraz, cakame coskoro prichod novorodenca, takze pri tejto prilezitosti by sme chceli prestupit. Dakujem za vase doterajsie skusenosti, nad Medante stale vaham, nie som uplne presvedcena.. Nahodou nejake uplne cerstve skusenosti? Laka nas moznost objednania na termin, idealne aby sme netravili hodiny v cakarni plnej chorych deti a mali moznost konzultovat veci s lekarkou aj operativne.. Dakujem!
Dobrý deň,
radi by sme sa zapojili do tejto diskusie. 🙂
Ďakujeme, že zvažujete Medante pre starostlivosť o vaše bábätko! Rozumieme, že výber pediatra je dôležité rozhodnutie, a preto vám radi ponúkame možnosť spoznať našu pediatričku počas 30-minútového úvodného stretnutia. Počas tohto stretnutia môžete pohodlne prediskutovať všetky otázky ohľadom starostlivosti o novorodenca, a sami zažiť prístup a atmosféru našej polikliniky.
V Medante tiež dbáme na komfort rodičov – snažíme sa o čo najkratšie čakacie doby, individuálne termíny a osobný prístup. Naša pediatrička vám tak vie byť k dispozícii aj na operatívne konzultácie, aby ste vždy mali pocit podpory a istoty.
Tešíme sa na príležitosť privítať vás a pomôcť vám s vašimi potrebami!
Viac sa môžete dozvedieť na naše stránke: Ambulancie - Pediatrické ambulancie.
Tím Medante
@verca_37 na pediatriu tam sice nechodime, ale k zubarke ano. A tam pristup naozaj top. Taktiez sme tam boli so synom na urologii a boli sme spokojni. A s mladsim som tam bola na kontrole klbikov, ked este boli na starej adrese a tiez vsetko uplne super. Myslim si, ze na pediatrii to bude rovnake 🙂