Máte skúsenosti so škôlkou Asobi?

veronika6478
12. máj 2023

Poprosím recenzie má Asobi škôlku . Pomohli vašim deťom? Ďakujem a prajem pekný deň

dominika1640
16. jún 2023

@veronika6478 Dobry den. Vsimla som si vas prispevok. Nasa dcera tam chodila rok. Nastupila ako 4rocna nehovoriaca a dnes chce chodit na divadelny kruzok. Pytajte sa ak vas cosi zaujima 🙂

barborakarin
5. aug 2023

@dominika1640 prosim synček ma 2r aj 3m.-nehovorí,len svojou rečou,podarí sa mu mnam,idem,ham,inak len jeho džavot,pripadne krik ak chce niekoho napodobniť.rozumie mi,avšak veľakrát akoby naschval nesplnil o co ho žiadam.je velmi živý,rýchly ako víchor,neposedí,pozornosť nedokáže venovat dlhšiu dobu žiadnej aktivite,miluje deti,ale nedokáže s nimi komunikovať a začína to byt problem.je svojhlavy,uz som zufala-myslis ze by škôlka bola aj pre neho vhodna alternativa? Aka je prosim cena za mesiac? Chodia tam deticky denne a v akých časoch? Dakujem

dominika1640
16. sep 2023

@barborakarin 2r a 3m nie je vela este . Nasa pediatricka vravela ze do 4rokov je to v podstate v norme ale nam to tak nepripadalo. Ona tam nastupila ako 4rocna a jej slovna zasoba bola asi to ako opisujete vy. To uz je problem.. treba prist na diagnostiku hodinovu kde sa na to pozru stoji tusim 60e . Myslim ze vam by stacila logopedia raz tyzdenne ale neviem od akeho veku pracuju s detmi ci nie az od 3och rokov. Skola je denne ano ale je velmi draha my sme platili 670e a neviem ci to aj znova zas nezvysili :(

barborakarin
Včera o 13:38

@veronika6478 dobrý den,prosim skúsili ste Asobi škôlku? Tiez uvažujem ale zaujimali by ma skusenosti ludi🙂