Manikérka na gélové nechty - Bratislava

11. feb 2024

Prosím, nie vietnamcov ale normálnu šikovnú manikerku v BA? Moja sa sťahuje do iného mesta a ide na materskú 😟

renka30
11. feb 2024

Neviem aku cast BA hladas. Ja chodim do salonu KEEPBEAUTY na Šancovej. Krasny salon a neskutocne sikovne dievcata. Pozri ich ucet na instagrame, tam sa da aj objednat.

ddaassuullaa
12. feb 2024

@renka30 prosim ta ako dlho im trva dorabka a ako je to s parkovanim? Hlavne ci sa da v pohode vzdy najst

ddaassuullaa
12. feb 2024

@renka30 plus este neviem dohladat cenu za dorabku, ak mi mozes napisat. Dakujem

renka30
12. feb 2024

@ddaassuullaa ja tam chodim na gellak takze co sa tyka gelovych tak neviem presnejsie info

renka30
12. feb 2024

@ddaassuullaa parkovat sa da na Zilinskej, Beskydskej alebo v garazi Premiere. Preklikaj ich ig stranku tam maju info aj k parkovaniu

autor
12. feb 2024

@renka30 ďakujem, vyzerá to tam super 👍 objednávam sa a skúsim 🥰

renka30
12. feb 2024

Ano, treba vyskusat. Ja tam chodim uz rok a pol. Chcela som aj zmenit kvoli cene ale nebola som inde spokojna tak ako tu.

autor
12. feb 2024

@renka30 mne na cene až tak nezáleží, nechty za 20 eur od vietnamcov odmietam... Mojej manikerke som platila 40 a keby aj teraz je to viac a bude to pekne tak mi to nevadí ...

ddaassuullaa
12. feb 2024

@renka30 ja mam super momentalne, krasne za 25, len teda na moj vkus hodina na doplnko je dost, mna ten cas zaujima najviac zo vsetkeho. Predtym podla narocnosti 45, max 50 minut a odchod. A ked sme dve, uz je to fakt pridlho. Plus este parkovanie a kruzenie

ivi87
13. feb 2024

Ahojte dievcata, pripnem sa do diskusie.
Niekoho v Karlovke, prip. v Dubravke viete prosim odporucit? Dakujem.

autor
13. feb 2024

@ddaassuullaa a kde chodíš keď len 25 eur? Mne keď robila moja manikerka len obyčajné nechty jednej farby tak cca 45 minút, keď ombré tak cca hodinka a keď mi kreslila tak fuuuu aj dve hodiny niekedy

ddaassuullaa
13. feb 2024

Salon Timea Vajnorska. A fakt krasna praca, nemozem povedat. Doplnko 25. Len teda hodina na zadku ked som bola zvyknuta do 50 min komplet max je moc. A ked ideme dve, pol dna v cudu pomaly