😉 s pomaly 11m. dievčatkom hladame kamosky na kočikovaniee 🙂
@kucanka ahoooj a od kiaal?
@1monimoni1 V biskupiciach bývame na Bieloruskej. A ty?
baby ak ste na fb ... pridajte sa do skupiny Mc Rybka ... určite si nájdete kamarátov 😉 https://www.facebook.com/groups/248288145274954/
my sa ku Vám pripojíme na kočikovanie v septembri 😉
určite... dnes sme skupinu založili, tak sa to za chvíľu rozbehne 🙂
@1monimoni1 no my tu bývame teraz asi rok s drahým tak som tu ešte trocha stratená a samozrejme celé dni sama keďže drahý robí od rána do večera 😉
Baby treba zájsť do centra... aj malinké detičky sa zabavia ... 🙂
Jeej ahojte maminky, aj ja by som sa rada pridala, poslala som na fcb žiadosť o pridanie 😉
@petaba Aj take drobatka tam maju nejaky program? Hladala som nejake bud cvicenia, alebo nieco aj pre taketo drobatka tu v okoli, ale ako som nic nenasla ☹ Casove moznosti mame obmedzene, ale ked je volno, radi by sme sa sli takto zabavit 😵
juj som zabudla napísať, že som z Vrakune, zo Žitavskej oproti golf. ihrisku SSG 😉
ahojte tak aj ja by som sa k vám rada pridala bábatko budeme mať sice až v oktobri ale rada by som tu spoznala viac mamičiek 🙂
@kucanka veru, táto naša časť Vrakune a Biskupíc sú vlastne dolné hony 😉 No veru, tvoj Vladko je len trošičku starší. Simi je 4. marec, takže Vladko bude asi polovica februára? Tiež rybičky?
@petaba ďakujem 😉 To by bolo super, aj naše drobčiatka už budú väčšie, takže už budú loziť, sedieť, a bude sa dať vymyslieť viac rôznych aktivít a hier, samozrejme ak bude záujem 🙂
ďakujem za pekne privítanie a bývame na korytníckej
baby na toto je dobré práve to centrum, dáte si "kafíčko" deti si kľudne môžu aj pospinkať na "záhradke" a vy sa hlavne spoznáte 🙂
@1monimoni1 čauko. Môj malý ma 5 mesiacov a tiež sme z Biskupíc a nikoho tu nemáme 😒