Maminky z Podunajských Biskupíc, z Vrakune na kočíkovanie

1monimoni1
30. jún 2012

😉 s pomaly 11m. dievčatkom hladame kamosky na kočikovaniee 🙂

kucanka
19. júl 2012

@1monimoni1 čauko. Môj malý ma 5 mesiacov a tiež sme z Biskupíc a nikoho tu nemáme 😒

1monimoni1
autor
19. júl 2012

@kucanka ahoooj a od kiaal?

kucanka
19. júl 2012

@1monimoni1 V biskupiciach bývame na Bieloruskej. A ty?

petaba
19. júl 2012

baby ak ste na fb ... pridajte sa do skupiny Mc Rybka ... určite si nájdete kamarátov 😉 https://www.facebook.com/groups/248288145274954/

petaba
19. júl 2012

my sa ku Vám pripojíme na kočikovanie v septembri 😉

1monimoni1
autor
19. júl 2012

@kucanka my smez hronskej,cize kusok🙂
@petaba tesime 😉 a peti su tam aj maminy na kocikovanie?

petaba
19. júl 2012

určite... dnes sme skupinu založili, tak sa to za chvíľu rozbehne 🙂

kucanka
19. júl 2012

@1monimoni1 no my tu bývame teraz asi rok s drahým tak som tu ešte trocha stratená a samozrejme celé dni sama keďže drahý robí od rána do večera 😉

petaba
19. júl 2012

Baby treba zájsť do centra... aj malinké detičky sa zabavia ... 🙂

kucanka
19. júl 2012

@petaba ani sa nezdáš a september bude 😉A máš super termín ja som narodená 14.9. 😝

kucanka
19. júl 2012

@petaba no ja si to moc neviem ešte predstaviť ísť s ním do centra zdá sa mi to ešte malý. A momentálne máme rozbitý režim lebo začíname s príkrmami a všetko máme hore nohami 🙂

petaba
19. júl 2012

@kucanka to máš pravdu pri mojej staršej si ani nestihnem všimnúť ako ten čas letí 😀 😀 😀

petaba
19. júl 2012

@kucanka treba vyskúšať ... hlavne aby si spoznala nové tváre 🙂

kucanka
19. júl 2012

@petaba no veď uvidíme niekedy vyskúšame 😉

petaba
19. júl 2012

@kucanka inak my chodíme občas na ihrisko na Baltskú ... to je kúsok od teba 🙂

kucanka
19. júl 2012

@petaba no my sa zväčša len do kočíka nalodíme a malý už hajá 😉 môj spachtoško 😝 ale to už dlho nepotrvá si myslím 🙂

vikusjk
19. júl 2012

Jeej ahojte maminky, aj ja by som sa rada pridala, poslala som na fcb žiadosť o pridanie 😉
@petaba Aj take drobatka tam maju nejaky program? Hladala som nejake bud cvicenia, alebo nieco aj pre taketo drobatka tu v okoli, ale ako som nic nenasla ☹ Casove moznosti mame obmedzene, ale ked je volno, radi by sme sa sli takto zabavit 😵

vikusjk
19. júl 2012

juj som zabudla napísať, že som z Vrakune, zo Žitavskej oproti golf. ihrisku SSG 😉

kucanka
19. júl 2012

@vikusjk Ahojky.Vrakuňa a Biskupice skoro to isté. Môj drahý každému hovorí že bývame vo Vrakuni 🙂 Pozerám že tvoja malinká je skoro taká ako ten náš 😉

petaba
19. júl 2012

@vikusjk vitaj 🙂
teraz cez leto je to s programom ťažšie... lebo veľa mamín je mimo ... ale cez rok sa dá niečo nájsť... a zasa ak bude viac mamín s malými deťmi bude aj záujem o také aktivity väčší... a v tom prípade sa určite niečo zorganizuje 😉

rysavcek
19. júl 2012

ahojte tak aj ja by som sa k vám rada pridala bábatko budeme mať sice až v oktobri ale rada by som tu spoznala viac mamičiek 🙂

petaba
19. júl 2012

@rysavcek vitaj 🙂 a odkiaľ si ty?

vikusjk
19. júl 2012

@kucanka veru, táto naša časť Vrakune a Biskupíc sú vlastne dolné hony 😉 No veru, tvoj Vladko je len trošičku starší. Simi je 4. marec, takže Vladko bude asi polovica februára? Tiež rybičky?

@petaba ďakujem 😉 To by bolo super, aj naše drobčiatka už budú väčšie, takže už budú loziť, sedieť, a bude sa dať vymyslieť viac rôznych aktivít a hier, samozrejme ak bude záujem 🙂

rysavcek
19. júl 2012

ďakujem za pekne privítanie a bývame na korytníckej

kucanka
19. júl 2012

@petaba inak som si myslela že v lete to bude také všelijaké 🙂 všetci idú mimo... Jáj čo by som za to dala 😉

petaba
19. júl 2012

@rysavcek super, ja som pôvodne z korytníckej 6 😉

petaba
19. júl 2012

baby na toto je dobré práve to centrum, dáte si "kafíčko" deti si kľudne môžu aj pospinkať na "záhradke" a vy sa hlavne spoznáte 🙂

kucanka
19. júl 2012

@vikusjk S tou polovicou februára si sa trafila 16. 😉 Ale je vodnár. A ako správny vodnár vodu miluje 😝

rysavcek
19. júl 2012

@petaba tak toje fajn ja tam bývam asi ešte len nejaké tri mesiace takže sa tu trošku oťukávam ale zatial som spokojná a ako sa ti páči táto lokalita lebo mňa všetci odhovárali

kucanka
19. júl 2012

@petaba no to neviem. Zákon schválnosti keď si chcem niekde sadnúť malý je v sekunde hore (vyskúšané x-krát) a keď ho odstavím pred barákom tak spí ešte aj hodinu 😝 Malý lump to je 🙂