Ahoj pristahovali sme sa do Mostu pri Ba a chcem sa opytat ci sa najde nejaka maminka na pokec .Mam dvoch chalanov 2r. a 4,5r., tak by sme chceli zaroven nejakeho kamosa/kamosku.Mozeme dat stretko na ihrisku alebo kdekolvek,budeme radi.
@dellys
Fuu tak netusim ci sme susedia 🙂 mozno aj ano..sme v tej casti ako su stromove ulice..Borovicova,smrekova... a vy kde sa nachadzate?
Tak asi áno my bývame na smrekovej a preto som sa pýtala ze sa nám skoro oproti domu nasťahovali nový susedia. Ale ja som ich nevidela iba deti je občas počuť. My mame v záhrade ustekaneho jazvečíka. 🙂
Ahojte baby 🙂 @dellys a @smootherka. My mame na Brezovej svokrovcov, tiez tam trávime vela casu 🙂 mam 16 mesačného chlapčeka, tak tiez by sme mohli dat stretko 🙂
@smootherka ahoj, my sa stahujeme do mostu v sept. Budeme na ulici Jelsova ;) mam 5 rocnu dcerku a babatko v brusku, tak ak budes chciet dat nejaku caffee kludne napis 🙂
Nasla som aj skupinu most pri Bratislave posielam vám link ak by ste chceli https://www.modrykonik.sk/group/7758/
@zuzkaase ahojky, uz ste sa nastahovali do Mostu? Ak si pamatas pisali sme si nedavno, spominala si ze sa sem budete stahovat, my tu teraz byvame 2,5mesiaca..Monika
Ahoj, niekedy by sme sa mohli stretnúť v moste trávime veľa času aj keď tam nebývame ale chodíme tam na prázdniny a víkendy k starým rodičom. Momentálne sme tiež v moste a mame skoro dvojročnú dcérku. A kam ste sa prisťahovali do ktorej časti? Nie sme náhodou susedia
🙂