Ahojte,
nenašla som tu aktuálnu diskusiu tak skúsim jednu vytvoriť. Nenašla by sa tu mamina, s ktorou by sme mohli chodiť von s deťmi a kecať o živote? Bývam v Petržalke, mám dve malé deti (2,5 r. a 6 mes.). Mám pocit, že mi odumierajú mozgové bunky a všetky kamošky sú bezdetné a vzdialené. Celý deň je rovnaký, iba plienky, dojčenie, upratovanie, nevyspatosť, veď to poznáte. Stále som v šoku ako sa mi život zmenil. Ak sa nájde spriaznená duša, budem rada. Môžeme nadávať spolu, vždy lepšie ako sama so sebou pred deťmi. 🙂
Ahojte AJ ja.. koniec Petrzalky.. mam 5 mesacnu 🙂
@terezka2233
Ahoj, aj ja som z Petržalky, koniec časť Lúky, mám 4 mesačné dievčatko. Chcela by som nájsť parťáčku na kočíkovanie, pokec a tak...
@misskisa super 🙂 ja som za.napisem ti sukromnu spravu 🙂
@misskisa
@terezka2233
@bororka
Aj ja som koniec cast luky, cez cestu slnecnice, piste ak budete chcieet
@999k baby zajtra okolo 15? Ja som na Viglasskej..mozeme SA niekde stretnut ah pri Drazdiaku alebo tak
ja som ako je Petržalka City, kludne niekedy môžme 🙂
@terezka2233 och skoda, ale cely vikend sme mimo 😬
@terezka2233 ahoj, ja tu mam návštevu tento víkend ale potom cez týždeň môžem v podstate kedykoľvek. Ozvi sa do súkr správy, dohodneme....
@terezka2233 ahooj kde na Vígľašskej bývaš? Ja som tiez Vígľašská a mam akurát dnes ma dva mesiace 😃
Ahojte, rada by som sa pridala k vám kočíkovat, mam dvojmesačného syna 🥰
@las_ka supeer 🙂
@las_ka gratulujeeem 🙂 15.. vednmozno sme SA uz AJ videli... Vela mamiciek Tu kocikuje :D
@terezka2233 mozno áno, keby si isla kočíkovat píš, chodíš do jamy?
@las_ka @terezka2233 @999k
Baby ja som na Jasovskej takže blízko vás, kedy chodíte kocikovat? Ja nemám nejaký fixný čas, niekedy idem doobeda, niekedy poobede, niekedy vôbec... Fakt je že samu ma to moc nebaví... Mohli by sme sa dohodnúť na nejakom čase.
Baby Ka by som Isla okolo 3 jama neviem KDE je
@terezka2233 jama sa vola jak su tie ihriska pre male deti a tam kde sa cvičí ten park ako keby 😉
@terezka2233 ako riešiš ked ma vtedy papať? Kojis ci dávaš umelé?
@las_ka kojim...ale kludne AJ vonku 🙂 AJ ja mozem IST okolo tej 2
Ahoj som z Cunova ale často chodím do Petržalky.....kľudne napíš....môj najmenší ma 11m, dvaja starší už v skole.....rada pokecam na prechádzke a tak