Mám rosaceu. Poraďte dobrého kožného lekára/ku v Bratislave

erika_ms
18. máj 2021

Ahojte, viete mi, prosím, poradiť dobrého dermatológa v Bratislave? Ideálne, ak máte dobré skúsenosti aj s liečbou rosacey. Ďakujem pekne za rady.

popa86
18. máj 2021

Paracelsi- MUDr. Baumgartner

erika_ms
autor
18. máj 2021

@popa86 Paracelsi poznám z profilu na instagrame jeho predpokladám dcéry Karolíny. Viem, že liečia laserom. Zaujímalo by ma, či robia len ten laser alebo sa tam dá chodiť ako ku klasickému dermatológovi aj na konzultáciu prípadne inú liečbu. Máte s tým osobne skúsenosti?

alenka58
18. máj 2021

ak máš dôveru v bylinky skús bylinkára volá sa Dedík má webovú stránku, je to starý pán s dcérami- bylinky zbierajú a robia tinktúry - povie aj presne z čoho rosacea je - mojej známej pomohol

daridari11
18. máj 2021

Mám osobnú skúsenosť. Mám extra citlivú pleť, so sklonom k vytváraniu cievok aj červených fliačkov, dermatologička sa vyjadrila, že je to podľa nej rosacea, alebo aspoň nábeh na to. Ja si to dávam už cca 10 rokov každé dva roky v zimným mesiacoch ošetrovať laserom, IPL, treba cca 5 sedení každé dva až tri týždne a asi dva krát som bola aj na lasery na cievky. Zaberá mi to perfektne, mám naozaj tie cca dva roky po lasery farebne zjednotenú pleť. Mimo toho sa neodporúča slnenie, ja používam krémy aj bb krémy s faktorom, pleť si už veľa rokov neopaľujem.
Navštevujem Life Style na Drotárskej ulici v Ba, MUDr. Sochorová a tiež šikovný je jej syn MUDr. Sochor. Ceny majú viac ako prijateľné, ak sa budeš chcieť čokoľvek opýtať, kľudne napíš IP.

staskast
19. máj 2021

@erika_ms Jana polakovicova. Dala ma dokopy okamžite ;)

gabrimut
13. sep 2022

@staskast ahoj, co to znamena okamzite?
Ja s tym bojujem roky. Vdaka za odpoved

staskast
13. sep 2022

@gabrimut ahoj. Presná diagnostika, správna liečba a vysvetlila mi čo smiem a čo nesmiem. Som od liečby 3 roky a pleť mám úžasnú. Dokonca som zvládla aj tehotenstvo bez problému ;)