Ahojte, prosim ake mate s nimi skusenosti pri prerabke bytu? Cize nemyslim len vymalovanie, ale celu prerabku. Dakujem (pripadne ak mate tip na partiu z ba kludne napiste). Pekny den
Ahoj dnes som tam pisala ohladne malovania, vecer mi volali ale tak neviem....sedia az v prahe a asi poslu maliarov s ktorymi maju zmluvy a nikto nevie aki su....asi ten co ma volno, toto som nasla na nete: https://slovenskobcan.com/upratovanie/banskobys...
Ahoj, my sme cez nich riešili maľovanie bytu a už by som do toho znova cez nich nešla. Ak chceš vedieť viac, môžeš mi napísať
Ak potrebujete vymalovat, mojmu manzelovi sa uvolnili terminy😊
Neodporúčam,určite neodporúčam
@olympus napisete prosim viac? Dakujem
Napíšte mi správu
Poptavali sme u viacerych firiem a ostatni mali ceny 2x vyssie. Vsetko bolo tak ako sme potrebovali a hlavne termin ktory nam vyhovoval. Za nas dobra sluzba a maliar super.
ja som uz stokrat olutovala ze som riesila malovanie bytu cez nich .... poslali mi romov malovat byt ... robota katastrofa ked som ich po prvom dni zyebala ze co to ma znamenat ta trochu sa to upravilo ale prvy a posedny krat .. uz nikdy viac ... presli 2 mesiace a uz mam prasknute steny v izbe ... fakt asi zalezi koho poslu a asi si myslela ze byvam v dedine kde ziju cigani ze mne je dobry na robotu aj cigan ... a ked som im volala a pisala stazovala sa tak sa tvarili ze staznosti neboli a take ... proste cele zle .. moja chyba ze som to cele nezrusila hned
@zitush aj ste pisali niekde zlu recenziu? Napr google? Pretoze vsade sa tvaria ako mega profici na sprostredkovanie kvalitnych majstrov. Mne smrdelo len to, ze ked mi posielali odhad ceny prerabky komplet bytu, tak to bolo skoro o polovicu lacnejsie nez trhova cena 😀
no nakoniec som to recenzovanie na googli nasla ... napisala som negativnu recenziu a hned vecer mi aj volali ze chcu to yriesit k spokojnosti oboch stran .. tak som zvedava
Nikto nic? ☹️