Ahojte, potrebovala by som poradiť, kde v Bratislave vykonávajú mag. rezonanciu prsníkov, moja sestra obvolala všetky nemocnice, ale nevie nájsť nikoho, kto tento úkon špeciálne zameraný na prsia vykonáva, alebo teda na Klenovej ulici v BA áno, ale len onkologickým pacientom. Ide o moju neter, ktorá nie je onko pacient, ale má podľa UZV v prsiach nejaké echotiene a lekárka jej vypísala lístok na MR, nikde su však nechcú zobrať. Vďaka za každé info.
@salamistka
@gagik robi sa aj MRI
Zavolaj do poistovne a ti Ti povedia kam ist, alebo lekar, ktory ju odosiela ved jej musi povedat kam sa objednat.
Ústav sv. Alžbety ste skúšali?
@lusyc áno, skúšali
@gagik na magnetickú určite
@salamistka národný onkologický ústav? Tam by ju nezobrali?
TT?
@janai1 tam len ak má diagnózu rakovina
@lusyc do Trnavy som práve teraz písala, hádam sa pošťastí niečo vybaviť
@salamistka ahaa, tak nič... No ale nech skúsi sa lekára opýtať ktorý ju tam poslal, mňa na MR vždy objednával lekár
@salamistka mne robili na OUSA, najprv sono, potom mamograf a kedze nalez nejednoznacny, tak MRI, ale sla som cez ich mamologicku ambulanciu
@zuzike123 ďakujem za info
Ešte Dr.Magnet Kramáre by som skúsila, ale nie som si istá, či robia tieto vyšetrenia. Je naozaj veľmi divné, že OUSA ani NOU nechcú zobrať...
@salamistka ahoj, kde ste sa prosím dostali? Tiež potrebujem ísť.. Ďakujem
@semtexka1 Nakoniec ich zobrali na Onkologický ústav Sv. Alžbety, tam robia špeciálnu magnetickù na prsia.
A nemyslela ,ze ma ist na mamografiu?