Magnetická rezonancia prsníkov v Bratislave

salamistka
17. jún 2021

Ahojte, potrebovala by som poradiť, kde v Bratislave vykonávajú mag. rezonanciu prsníkov, moja sestra obvolala všetky nemocnice, ale nevie nájsť nikoho, kto tento úkon špeciálne zameraný na prsia vykonáva, alebo teda na Klenovej ulici v BA áno, ale len onkologickým pacientom. Ide o moju neter, ktorá nie je onko pacient, ale má podľa UZV v prsiach nejaké echotiene a lekárka jej vypísala lístok na MR, nikde su však nechcú zobrať. Vďaka za každé info.

gagik
17. jún 2021

A nemyslela ,ze ma ist na mamografiu?

luccija
17. jún 2021

@salamistka
@gagik robi sa aj MRI
Zavolaj do poistovne a ti Ti povedia kam ist, alebo lekar, ktory ju odosiela ved jej musi povedat kam sa objednat.

lusyc
17. jún 2021

Ústav sv. Alžbety ste skúšali?

salamistka
autor
17. jún 2021

@lusyc áno, skúšali

salamistka
autor
17. jún 2021

@gagik na magnetickú určite

janai1
17. jún 2021

@salamistka národný onkologický ústav? Tam by ju nezobrali?

lusyc
17. jún 2021

TT?

salamistka
autor
17. jún 2021

@janai1 tam len ak má diagnózu rakovina

salamistka
autor
17. jún 2021

@lusyc do Trnavy som práve teraz písala, hádam sa pošťastí niečo vybaviť

janai1
17. jún 2021

@salamistka ahaa, tak nič... No ale nech skúsi sa lekára opýtať ktorý ju tam poslal, mňa na MR vždy objednával lekár

zuzike123
17. jún 2021

@salamistka mne robili na OUSA, najprv sono, potom mamograf a kedze nalez nejednoznacny, tak MRI, ale sla som cez ich mamologicku ambulanciu

salamistka
autor
18. jún 2021

@zuzike123 ďakujem za info

lusyc
18. jún 2021

Ešte Dr.Magnet Kramáre by som skúsila, ale nie som si istá, či robia tieto vyšetrenia. Je naozaj veľmi divné, že OUSA ani NOU nechcú zobrať...

semtexka1
28. jún 2022

@salamistka ahoj, kde ste sa prosím dostali? Tiež potrebujem ísť.. Ďakujem

salamistka
autor
28. jún 2022

@semtexka1 Nakoniec ich zobrali na Onkologický ústav Sv. Alžbety, tam robia špeciálnu magnetickù na prsia.