Ahojte,
chcem sa opýtať, ti ktorí cestujete z Bratislavy vlakom Leo expres do miloslavova a iné dediny, dá sa kúpiť lístok vo vlaku? Ešte som ním nešla. Ďakujem.
Lebo moja mamka keď potrebuje ísť do miloslavova vlakom tak má pár minút na to aby nasadla a nestíha si ist kúpiť lístok na stanici či v tom malom vlaku sa dá.
Da sa to aj cez internet. Ak tvoja mama neviie skus jej pomoct.
Idem ti sem poslat link
Kúp jej lístok vopred cez internet.
Ďakujem vám dievčatá za odpoveď. Mamka príde vlakom z liptovskeho Mikuláša do Bratislavy a nevie či stihne ten vlak do miloslavova. Vystúpi z vlaku a bude utekať na ten druhý (ak medzi tým neodíde). Ja jej ani nemôžem kúpiť online lístok lebo to bude záležitosť možno dvoch troch minút. Či stihne ten druhý vlak. Nasadne a už musí mat zakúpený lístok. Tak preto sa pýtam či sa dá vo vnútri kúpiť cez nejaký automat resp. Taký prístroj.
Však ten lístok jej môžeš kúpiť aj teraz.
Listok jej mozes kupit a poslat QR kod. Hadam ta 1.30€ nezabije a nie je viazany na spoj.
Lístok jej už teraz kúp cez net
Na tých pár minút sa netreba spoliehať, kúp rovno teraz online. Pošleš jej to a bude mať lístok.
A ten lístok jej platí cely deň? Nie je na konkrétny čas?
Ano na konkretny vlak. Leoexpres i regiojet maji obmedzenu kapacitu miest. Je aj niekolko akoby tried a ich cena rastie.ale pre 12 minut sa oplati jedine ta najlacnejsi asi sa to low cast vola.
@terezkaarthuramax Tento ,,nema" miestenky,sediet moze clovek kde chce.
Tieto vlaky nie su miestenkove. Proste ides a nastupis. Ked nemas listok, kupis si u sprievodcu. Toto nie je jadrova fyzika.
Lístok kupuješ na konkrétny vlak, ak kupuješ cez net, môžeš ho kúpiť aj týždeň vopred. Predpokladám, že to je akovy osobák a miestenky netreba, takže možno sa dá kúpiť aj vo vlaku, na stanici nie, možno v BA áno, ale to blbosť utekať z vlaku ku kase a zase na nástupište, to hádam nikto tak nerobí. Ak jej ho kúpiš, musí ho mať ona aspoň v mobile.
Ano da. Ak je ale v danej stanici moznost kupy listka, vo vlaku je u sprievodcu drahsi.