Poprosím radu. Neskoro sme sa spamätali, lebo ideme na dovolenku po niekoľkých rokoch lietadlom. Presúvame sa do BA autom, prosím, poradíte nejaké parkovanie, kde je reálna šanca, že bude ešte voľné? V okolí letiska som obvolala 2 a už plne obsadené v termíne, kedy potrebujeme (koncom júna) :(
@katkaseiner ten park-fly je viedenské, to nepripadá do úvahy. pozerám to monti ešte.
kolega ide na dovolenku a rezervoval si hotel avion. 70e a za 5e ešte aj dovoz odvoz letisko
@saemi pozriem aj toto, vďaka 🙂
je tam vela parkovisk, dokonca niektore maju aj zvozy na letisko. My sme si objednali nejako sme vygooglili parkoviska letisko. Vsetko sme vybavili online, strazene parkovisko bolo 24h k dispozicii oplotene, za 12 dni sme platili okolo 50e ( 3 roky dozadu), auto sme nechali tam a nas zaviezli na letisko aj ked to bolo par metrov, to iste pri prichode , cakali nas let, prepravili nas na parkovisku k nasmu auto a hotovo.
tych parkovisk co toto prevadzkuju je vela
@boldo87 radi by sme to mali niekde, kde je to aspoň ako-tak strážené...
@bosorka2302 Ďakujem, už som sa dovolala aj tam, tak snáď sa podarí... teraz to stojí na 12 dní okolo 75 eur, čo je ešte stále super cena. tie zdieračské spoločnosti v okolí pýtajú na takéto obdobie od 100 vyššie..
park&fly je bratislavske parkovisko a je pri obchode Sconto
http://www.parkfly.sk/
@bosorka2302 môžem sa opýtať na aké parkovisko ste nakoniec našli ? Tiež zháňam a nemôžem nic zohnať
@weronika2306 vyssie spomenute park and fly
@weronika2306 tak my sme napríklad dopadli takto:
keď sme šli na dovolenku, parkovali sme priamo na letisku (P2), ale mali sme ohromné šťastie, fakt ohromné, vychytali sme posledné voľné miesto 😨 predtým som skúšala obvolať tie súkromné parkoviská, čo sú v okolí do 3 km, ale všade mali obsadené do konca júla (tak mi bolo telefonicky povedané). a boli aj drahšie na to obdobie, čo sme potrebovali. od 30 do 60 eur by sme tam dali viac. keď sme sa vrátili, tak na P2 bolo dosť veľa voľných miest. veľmi závisí aj od toho, kto práve priletel a odchádza autom.
Monti a Park&Fly ?