Lesná škôlka v Bratislave - Petržalka a okolie

lina117
16. nov 2020

Ahojte maminy!

V januári sa so synom sťahujeme do BA kvôli mojej práci a hľadám preňho od februára nejakú príjemnú súkromnú škôlku alebo klub, ktorý ma finančne úplne nezruinuje (o štátnej škôlke ani radšej nesnívam). Má 3.5 roka, do škôlky už chodí, v kolektíve nemá problém, no bude to preňho veľká zmena bydliska, aj celkovo mesta... preto by som chcela, aby sa v škôlke cítil čo najlepšie. Páči sa mi veľmi koncept lesných škôlok, ale ak viete o nejakej inej, s ktorou ste spokojné, budem vďačná za každý tip.
Zaujalo ma zatiaľ detské centrum Stromček alebo neškôlka v Petržalke. Máte niekto s nimi skúsenosť, prosím?
Bývať budeme na začiatku Petržalky, takže by som bola rada, keby je to v okolí, prípadne niečo poblíž, kde je dobré spojenie a nebudem musieť ráno hodinu cestovať cez mesto...

Ďakujem!

egiginka
16. nov 2020

@lina117 v BA su lesne skolky dost drahe... ja poznam Slnko na kramaroch🙂, to ka kamoska. Stromcek, Neskolku nepoznam

lina117
autor
16. nov 2020

@egiginka Ďakujem! No Kramáre by boli už asi celkom do ruky... Nemusí byť vyslovene Lesná, hlavne aby tam bolo príjemné prostredie, láskavé učiteľky a dobrá atmosféra...

egiginka
16. nov 2020

@lina117 ja petrzalku co do skolok vobec nepoznam:(. Takze to neporadim. Skor potom velmi fajn skoly su v petrzalke.

babatkoo
16. nov 2020

V sade Janka Krala je sukromna skolka hviezdicky.sk

zooeynka
16. nov 2020

@lina117 waldorfska v petrz. Min.rok pytali tusim 560/mes.

matovicova
17. nov 2020

@lina117 aj ja mam podobny prispevok. Pisala mi pani s velmi dobrou recenziou na Stromcek 🙂

kiklecina
19. nov 2020

Dcerka chodi do lesneho klubu Neskolka, co by Vas zaujimalo? 😊