Lekáreň Pokrok - Račianske mýto

15. apr 2024

nasla som starsie hodnotenia a recenzie na google na tuto lekaren, kde sa opakuje arogantny pristup lekarnika v tejto lekarni.
mam asi zle info, ze je to asi jedina lekaren otvorena az do 22:00, dostat co treba, ale ze tento lekarnik tam - hroza.
naposledy som tam bola pred 5 rokmi akutne pre syna cosi riesit, nebol problem a zajtra potrebujem surne vybrat lieky a pojdem okolo.
prosim vas, stale je to tam take otrasne ako pisu recenzie?

anjelicek26
15. apr 2024

Treba si uvedomiť,ako fungujú recenzie - 1000 zákazníkov spokojných nemá potrebu nič písať,ved tam boli len nakúpiť a všetko prebehlo "normalne". Niekto sa s niekym pohada (kde máš vždy dve strany problemu) a už si ten čas napísať negatívnu recenziu nájde. Keď potrebuješ lieky a len tam je otvorené,tak tam proste pôjdeš a nebuď vopred zaujata.

vanilkovazmrzka
15. apr 2024

A zalezi na tom? Prides do lekarne, kupis co treba a odides.

kiki68
15. apr 2024

Myslim ze viem o ktoreho ide a hoci som tam byvala roky, tak tohto som videla za pluton naozaj velmi malo. Nebol prijemny, ale ani nic extra zle. Ale inak tam robia podla mna v pohode ludia. Ja som tam nikdy nemala problem

nevesta100
15. apr 2024

Ak mas moznost ist inde, odporucam to vyuzit. Ak sa neda, tak aspon sa pripravit na moznu neprijemnu skusenost. Asi pred mesiacom som potrebovala zohnat liek, volala som im ci maju, vraveli, ze hej (ale nie tu konkretnu,ale generikum) a lekarnicka mi zablokovala recept (bez mojho vedomia). Ja som ale chcela presne ten,co som mala na recepte,tak som volala do inej lekarne a az v inej som sa dozvedela, ze lekarnicka v lekarni pokrok mi recept zablokovala. Nastvalo ju, ze som to rovno nezobrala od nich a tak sa mi pomstila. Pritom je to volba pacienta, ci si zoberie generikum alebo bude trvat na konkretnom lieku na recepte. A velmi neludsky mi do telefonu vynadala a nahnevane zlozila bez pozdravu. Tazko sa mi vyhodnoti, ci mala zlu naladu alebo je to jej povaha. Kazdopadne ak nemusim, ja uz tam nepojdem.

sissy27
15. apr 2024

Mne by to bolo jedno, nejdem tam na rande, idem si vybrat lieky.
Ja som tam bola raz, vybrat lieky z pohotovosti, a kedze to bola jedina pohotovostna lekaren, tak okrem chorych tam ludia predomnou kupovali plienky, tehotensky test a tesne predomnou idiot, co 10min konzultoval a vyberal vitamin C. Keby mi nebolo tak zle ako mi bolo, tak ho vykopem odtial do prdele. Takze necudovala by som sa, ak je tam personal podrazdeny. Aj ja by som bola, ak by mi tam v case pohotovosti chodili takito a ti, co to naozaj potrebuju, musia stat hodinu v sore.

liz_lemon
16. apr 2024

co uz len take strasne tam robi ten lekarnik, ze sa tam bojis ist?

2medvede
17. apr 2024

Uz asi neskoro pisem, ale do buducna odporucam vyhnut sa tejto lekarni, mam s nimi viacero zlych skusenosti- napr odmietli zarobit antibiotika pre syna, ktore som kupila unich, ze si to mam zarobit doma... Ak budes v okoli, tak odporucam lekaren Urban v Urban Residence (tam mi nakoniec tie antibiotika ochotne zarobili hoci boli kupene inde) alebo lekaren Humavet na Sibirskej,v oboch maju vyborny pristup a dobre ceny

lucina19
17. apr 2024

tiez som tam prestala chodit, arogantny lekarnik a viacere negativne skusenosti. ked mas cestu okolo, chod do Humavetu na Sibirskej, je to kusok od Racka a tam je pristup skvely. chodim uz len tam

nevesta100
17. apr 2024

Suhlasim s predoslymi odporucaniami - v Humavete fakt super pristup (aj ludsky, aj odborne)!

autor
18. apr 2024

@lucina19 dakujem, ano nakoniec som bola presne tam.

pr85
18. máj 2024

Lekaren je super, lebo mi vedeli zohnat liek, ktoru ziana ina lekaren nemala. ALE, nikdy som nestretol taku drzu a arogantnu farmaceutku, ako v tejto lekarni. Zakladne pravidla: ukazat jej kartu poistenca a nie obciansky. Platit vzdy v hotovosti a nie kartou. A mala by si byt v suchu.