Dobrý večer chcela by som sa spýtať kde Bratislave sa dá Lacno na obedovať. ďakujem volaká dobra restika.
Možno čínska reštaurácia alebo papa turkis napr shopping centre Nivy, alebo Slovák pub na Obchodnej
Ale o lacných restikach v Ba sa veľmi diskutovať nedá
@deana100 zalezi, co povazujes za lacne, ale kazdopadne na menu do 5€ mozes zabudnut.
A potom ci si chces normalne sadnut do restiky alebo ti staci nejaky fast food v nakupnom centre - tam najdes vsetko, pizzu, “cinu”, kebab, burger, klasicke jedla… tam najlacnejsie “cokolvek” zacina na cca 7€, v klasickej restike okolo 10€ za jedno jedlo.
Ale dobre a lacne sa navzajom vylucuje.
V raci fungovalo kedysi JennyV neviem či to ešte je v prevádzke , ale pamätám si to ešte veľa rokov dozadu . Takze už to nemusí byt ani lacné ani dobre . Ale vtedy aj na pomer cena - kvalita - porcia trepnem paradajková polievka stala dajme tomu 2 Eura ( ale naozaj veľa rokov dozadu ) ale bol jej plny obrovský tanier a chutila výborne
V Karmine na Štúrovej máš menu aj s pitím za 5,99€ to je asi najlacnejšie v BA
No schválne som si to kukla fungovať fungujú majú denne menucko ale kuknite si tie ceny menucka aj ala carte to asi nebude aktuálne nechce sa mi tomu veriť
.
@nika11103 to bude aktuálny cenník, ničím výnimočný a hlavne zrejme pre autorku od ruky.
@deana100 nie je to restika ale da sa tam normalne sadnut, taka mala tackaren v admin.budove, 5 jedal denne, chodia tam jest zamestnanci z okolia, menu za 6,30€ ala skolska jedalen... https://s-dom.sk/
cudujem sa, ze tu niekto nespomenul Ikeu. Tam mas masove gulicky za 5 eur.
IKEA reštaurácia, nájdeš jedlá aj do 5€ a ako člen máš kávu, alebo nápoj zadarmo.
@misinka0611 ďakujem
Lacno v reštauráci už asi nikde všetko pozdvíhali ceny.Ceny potravin drahé tak logický lacno sa najesť neda nikde.A čo je to lacno sa najesť za koľko eur.