Ahojte,obraciam sa na vas dievcata s otazkou. Pocula som,ze tu v BA dokazu kaderníctva pytam neskutocne ceny za melir,farbenie alebo hocico…chcela by som sa spytat,ci neviete o nejakej sikulke kadernicke,ktora farbí doma,resp pride do bytu a spravi melir na odrasty a za dobru cenu. Dakujem za kazdy tip ❤️
@c_est_la_vie to nie je uplne pravda, je vela kaderniciek, ktore chodia len domov a nemaju salon / prenajate kreslo v salone ☺️ s odporucenim ale neporadim, skor vyhladavam kadernicky, ktore pracuju s lepsou kozmetikou, a tam je aj cena logicky vyssia... drzim palce ☺️
@d_m123 ak hľadáš lacnú Kaderničku tak potom musíš rátať s tým že to bude nič moc. A ešte ak chceš aby prišla k tebe domov, kde nemá to čo potrebuje k práci. A melír by som už vôbec neriskovala. Veď pozri Instagram alebo FB, veľa báb aj kaderníctiev majú stranky. Ale ja by som si vybrala radšej kvalitu. Veď do kaderníctva hádam nechodíš každý týždeň.
@lucjja ja nehovorím že také nie sú. Len že nie sú lacné. Lebo keď chodia domov, stihnú za deň 3-4 zákazníčky a prevozia. Kaderníčka v kaderníctve stihne za deň 6-12, tak ktorá bude lacnejšia ?
@gabika0825 ja pridem kludne hocikam,len neviem ako to preferujú tie kaderníčky…lenze 200€ za melir urcite nedam
@c_est_la_vie neviem co preferujú v tejto kovid dobe,ale nemam problem ist hocikam
@d_m123 ak nemáš problém, sadni do auta a choď mimo Bratislavu a nájdeš dobrú kaderníčku, čo ti urobí aj pekný melír a lacnejšie o polovicu, pretože v BA sú nenormálne drahé nájmy a to sa musí do ceny premietnuť
@c_est_la_vie kadernicka v kadernictve plati okolo 300+ eur za kreslo za mesiac, bez ohladu na trzby, tak ktora bude lacnejsia? 😉
Chodila som na melir do obchodných centier neplatila som veľa, ale spálili mi vlasy pri hlave vpredu. Odvtedy nevedia dorast. Chodím do DNJ beuty naposledy pred lockdownom som platila 120-150 EUR aj s podstrihnutim. Je to veľa ja viem, len keď máš dlhšie vlasy treba “investovať” lebo stojí to potom za to.
@gabika0825 200€ za melir to som hádam ani nikdy nepočula. Určite toľko by ste nezaplatili ani u keby idete k rochnyakovi 😀😀 záleží aj od toho aké máte vlasy. Teda dĺžku hustotu atd. Zas nečakajte že keď máte husté dlhe vlasy že Vám to niekto pekne spraví za 20€ 😃 potom aby ste sa náhodou neocitli na instagrame v skupine kde posielajú presne take nevydarené výtvory 😃
Ja za melir platim tych 100eur. Vlasy mi nikdy nespalila a vlasy mi kazdy chvali. Sestra bola teraz na melire v samorine za 50eur a ma ich jak zuvacku a odpalila jej cca 5cm🤦♀️
@lucjja Preto ich je tak veľa čo to robia, že sa predhaname s odporucenim. Lebo sa to oplatí.
Šikovná kaderníčka má tržbu za deň 300 e, aj to neviem či som málo nepovedala.
Ahoj, skús moju kaderníčku. Je šikovná a nieje drahá ale neviem či chodí aj po zákazníckach.🙂 0909100870
@d_m123 trochou si odporujes. Buď chcem aby prišla domov, alebo lacno.
Tie kaderníčky nemajú problém prísť, ale zarataju si i dopravu a ušlý zisk počas cestovania.