Kyretáž v Bratislave

lemon_99
2. nov 2022

Ahojte 🙂 caka ma kyretaz v BA (bola som pei anembryomole na podaní tabletky v Ruzinove a zial nezabrala podla predstav a nevyčistila som sa dostatocne), kde mate skusenost s kyretom a dobre to dopadlo? Bojim sa aby som mohla mat deti, som sklamana bola som vnutorne presvedčená ze tabletka zaberie a kyretu sa vyhnem :(((

lucinka5051
2. nov 2022

@lemon_99 velmi chvalia Antolsku ;)

lemon_99
autor
2. nov 2022

@lucinka5051 ja som na nu praveze pocula strasne zle veci 😭 preto som skusila tabletku v Ruzinove velmi som dufala ze zaberie ..ach

ciusinka
2. nov 2022

@lemon_99 Mám za sebou kyret na Kramaroch aj na Antolskej a určite odporúčam Antolsku,nemôžem krivého slová povedať..Mrzí ma,čo sa ti stalo a držím palce,aby sa vám čoskoro znovu zadarilo 🙂

lemon_99
autor
2. nov 2022

@ciusinka nemali ste po kyretazi ziadne problemy alebo komplikacie? Dali vam po zakroku ATB?

ciusinka
2. nov 2022

@lemon_99 Nemala som žiadne komplikácie ani problémy a ATB mi nedali ani raz,pri druhom kyrete išlo u mňa tiež o anembryomolu.

lemon_99
autor
2. nov 2022

@ciusinka a potom ste mali aj v poriadku tehotenstvo ? Aj druhy kyret prebehol bez problemov? Tak som mala doveru v tej tabletke ze som ani neratala ze by sa to nepodarilo tak teraz len placem cely vecer

ciusinka
2. nov 2022

@lemon_99 Ja som mala 2 kyretaze v priebehu 4 mesiacov,potom som o 4 mesiace znovu otehotnela,ale tehotenstvo som mala veľmi rizikové,od 16tt sa mi skracoval krčok a otvárala som sa,porodila som predčasne v 33tt,keby som vtedy vedela to,čo dnes,tak by som sa po tom druhom kyrete neponáhľala s ďalším tehotenstvom..Ale je to veľmi individuálne,kolegyňa bola na kyrete v januári,v máji znovu otehotnela a má úplne bezproblémové tehotenstvo..U mňa obe kyretaze prebehli bez problémov a bez komplikácií.

veselo_neveselo
2. nov 2022

@lemon_99 Este jedno kolo medikamentozne, neponukali?

lemon_99
autor
2. nov 2022

@veselo_neveselo to zistim zajtra a uvidim, len tie kontrakcie ma nicia .. keby to aspon malo zmysel a nieco islo

kataka10
2. nov 2022

@lemon_99 ja som bola na kyretazi na Antolskej tiez kvoli anembryomole. Prebehlo to bez problemov. 3 mesiace po zakroku som otehotnela a uspesne porodila. Takze sa nemas coho bat.

lemon_99
autor
2. nov 2022

@kataka10 a po zakroku ste nemali ziadne komplikacie? Pustili vas este v ten den domov ?

macko1007
3. nov 2022

@lemon_99 ahoj neboj ,zvladnes..bola som natom ako ty, v aprili som sla na kyret..po 4h som sla domov a po 28dnoch som dostala ms..bola sice dost silna aj druha a po tretej som ostala tehu.. odzaciatku som spinila,mala hematom takze do 13tt som brala duphaston a ascorutin ale vsetko je nastastie v oriadku🍀prajem vela stastia az na svojho anjelika necakate dlho,drz sa

kataka10
3. nov 2022

@lemon_99 ja som mala zakrok robeny v noci, lebo som uz zacala krvacat. Rano ma pustili domov. Komplikacie neboli ziadne, par dni krvacanie a to bolo vsetko.

luckamjar
3. nov 2022

@lemon_99 ja som mala viacero ale teda platenú - v Petrzalske na Strecnianskej a v Kochu, všetko v poriadku. Na samocistenie ešte odporucam veľa alchemilkoveho čaju, horúci kúpeľ a veľa fyzickej námahy. Držím palce 🤞

danadanaba
3. nov 2022

Tiez som mala kyretaz na Antolskej a uplne bez problemov, 2 hodiny po zakroku ma pustili domov a neboj, deti budes mat 🙂

lemon_99
autor
3. nov 2022

@danadanaba a ziadne komplikacie ani nic? Vsetko bolo ok?

danadanaba
4. nov 2022

@lemon_99 nie vobec..a uz mam aj 3 rocny poklad 🙂

hviera81
14. nov 2022

ja som bola na kyrete na kramaroch, ale este pred koronou. lekar bol v pohode, vsetko mi vysvetlil, bol normalny, a sestricka co tam bola, bola uplne ze skvela