Kyret v nemocnici Bory

5. dec 2024

Dobrý deň prosím vám neviete niekto ako prebieha kyret v nemocnici? Som v 12tt bez akcie srdca ale žiadne bolesti ani krvácanie, mam zavolať najprv na bory že prídem zajtra ráno alebo stačí keď len zajtra pôjdem na príjem. Ďakujem

michaela329
5. dec 2024

V akejkoľvek nemocnici sa musíš objednať najskôr. Veď Ti treba predoperačné. Volajm

autor
5. dec 2024

@michaela329 volala som povedala ze majú obsadene všetky termíny že nevie ci by to podľa legislatívy stihli že mám to riešiť cez urgentny príjem

michaela329
5. dec 2024

A iná nemocnica? Je to rýchly zákrok, ráno prídeš, poobede alebo večer ideš domov. Ty si predsa po MA, tam už žiadna lehota 12tt nie je. Len potrebuješ vyčistiť. V Ružinove to dokonca riešia tabletkou ak sa niečo nezmenilo, to by mohlo byť aj šetrnejšie.

autor
5. dec 2024

@michaela329 áno v ruzinove som bola 3 roky do zadu tabletku nechcem ležala tam so mnou baba ktorá si ju dala a bolo to strašne na ňu pozerať cim si prechádzala. Preto chcem ísť na kyret nebude to môj prvý takže viem co ma čaká len by som bola za keby to spravila všetko tak aby som v ten deň išla aj domov. Chcela ísť na bory koli tomu ze to mam najbližšie ale musím pozrieť nejaké iné nemocnice

ysseba
5. dec 2024

A pochopili to dobre? Že ty nejdeš na kyret z vlastnej iniciatívy, ale že máš zamlknuty potrat a teda sa môže vykonať aj po 12tt?

autor
5. dec 2024

@ysseba neviem tiež si myslím ze ta pani na telefóne to pochopila zle ale pocesala som jej ze idem od Dr že babo je bez akcie srdca a ze ma posiela moja Dr na kyretaz. A zrazu ticho v tom telefóne a potom bola taka vyhukana troska a povedala mi to ze oni majú plno že sa mám obrátiť na urgentny príjem. Tak pôjdem zajtra na urgent a uvidím. Bolesti ani krvácanie nemám žiadne tak ešte ten deň dva to zvládnem keby na aj na bory nezobrali a musela som riešiť inú nemocnicu

ysseba
5. dec 2024

Hmm, asi to zle pochopila, mozno bola nova ked aj zostala vyhukana a nie az tak tomu este chapala. Tak drz sa 😌