Robili Vám teraz niekedy kyret po MA, najlepšie Kramare alebo Koch BA.. ešte kojim a potrebovala by som byť na noc doma.Ako to teraz prebieha..testovanie a predoperacne..dakujem za každú skúsenosť.
@dashenka426 ešte dodám že som platila 40e za zákrok a chceli odomna 7dnovy neg.test,,, ja som bola veľmi spokojná
@dashenka426 výborne , ďakujem krásne a mozem sa spýtať na názov zariadenia?
Asi pôjde o HSC Medicentrum, tiež tam mám rovnaku skúsenosť, v dnešnej dobe by som Kramare nezvazovala ani omylom. Tu zaplatis okolo tých 40€ a najneskôr o 12.00 pôjdeš domov. Mám skúsenosť aj v Kochu, tiež super, niekedy dlhšie čakáš lebo ta beru pomedzi pôrody, keď je doktor voľný, dostaneš tam aj obed ale teda platíš tusim 130€.
@luckamjar ďakujem veľmi pekne, tiež sa bojim tych Kramároch a Koch sa mi zdal drahý ale obe som v minulosti skúsila tak som sla len po tomto..o tej Strecianskej som ani neuvažovala, lebo som ani o tom nevedela ale uz sa začínam uberat tymto smerom.
Tak ono Kramáre a Koch to je ako že či ísť na dovolenku na Maledivy alebo na kúpalisko v Dunajskej Strede 😀 mne robili v Ružinove, síce to bol kus placenty po pôrode, bolo to pred rokom, ale bola to štátna nemocnica so všetkým, čo k tomu patrí. Bolo čisto, riadne o mňa postarané, profesionáli, ale teda WC na chodbe, dve ďalšie ženy na izbe (dal sa zaplatiť nadštandard), tá sála bola samozrejme nepríjemná, ja som sa bála toho zákroku, tak preto. Ale ukázalo sa, že zbytočne. hneď púšťali domov, ešte v ten deň, s tým nebol žiadny problém
@basska_b ďakujem za skúsenosť.. mne uz robili kyret aj V Ružinove,tam to bol horor a aj na Kramároch tam bolo super v oboch prípadoch si ma tam nechali cez noc.v Kochu som rodila,takže viem porovnať len tieto 3 zariadenia.
bola som na kramároch, síce pred 1,5 rokom, ale cez noc nenechávali. okolo 2 som sla domov. o spokojnosti by som v tejto situacii nehovorila, ale správali sa ku mne slušne, a všetko vysvetlili. brali ma ako človeka, takže sťažovať sa na kramáre nemôžem.
@hviera81 ok ďakujem za skusenost. Mňa zaujímal hlavne teraz fakt či vyžadujú pcr alebo im staci 7dnovy test a tak..ja mám len stresy, čo s deťmi..muz sa vie postarať ale neviem ako v noci, keď malý len mlieko vypytuje..
Mne robili pred 2 týždňami na strecnianskej,,, bola to blesková akcia,,, ráno som prišla na 7h a o 10.30h ma púšťali domov
Predoperačné nerobia do 40 rokov, mne len urobil môj gynekológ odber krvi a tam som šla už s výsledkami a na mieste mi urobili už len EKG,,, hneď ma vzali na sálu a keď bolo všetko v poriadku šla som domov 🙂