Kúpanie sa s ročným synom - Bratislava

18. aug 2023

ahojte vedeli by ste mi poradiť , chcel by som sa ísť kúpať sám so synom. matka Bohužiaľ nemôže ísť s nami…
syn má jeden rok , vedeli by ste mi odporučiť vhodné miesto na kúpanie v ba , auto k dispozícii nemám Čiže nič mimo ba
Ďakujem

tenerifka
18. aug 2023

moj laicky odhad a nasledne nazor mi nasepkava, ze aj ked matka nemoze ist, ty so synom mozes ist hocikam, co ti v blizkosti tvojho bydliska ukaze google map. Slovensko je slobodna krajina, ktora nema oddelene verejne priestory muzov a zien, vratanbazenov a vodnych ploch.

kacena4
18. aug 2023

http://hotelnivy.sk/sk my sme s malymi detmi chodili sem, je tam teplejsia voda bublatka, detom sa vzdy velmi pacilo

autor
18. aug 2023

@tenerifka toto myslis vazne ?

autor
18. aug 2023

@kacena4 pozriem dik 🙂

tenerifka
18. aug 2023

uplne vazne, ty si z akej planety prisiel? Tto nie je Iran ani Afganistan, normalne otec s dietatom mozu ist sami bez matky dietata hocikam, rovnako ako sama matka s dietatom.

Vies, aka otazka, taka odpoved.....

autor
18. aug 2023

@tenerifka totalne si nepochopila , mne islo o vhodne miesto kde by sa mohol syn okupat kde je voda , priestor a to ostatne v pohode pre tak male dieta kedze s tym nemam skusenost
a to ze nejde s nami matka som napisal aby neboli odpovede tipu - matka povie kam pojdete a pod
nechapem co to pises za kraviny

zuzike123
18. aug 2023

Ak myslis teraz v lete, tak kludne Drazdiak ci Zlate piesky. Na Drazdiaku medzi skolou. Chorvatskym ranenom nas detske ihrisko aj bufety ci zmrzku. Na Zlatych v platenej casti su tiez ihriska, dokonca na jednej casti vyrobena piesocna plaz. Su tam toalety, bufety.
Na klasickych kupaliskach byva ladova voda, tam vobec nechodime.

autor
18. aug 2023

@zuzike123 to znie fajn , dik