Ktory second hand v Bratislave sa oplati navstivit? Davnejsie som v par predajniach bola, aj v Textil house a teda veci nic moc, okrem toho ze boli dizajnovo par rokov pozadu tak boli aj riadne obnosne. Viem ze su aj dobre predajne kde sa daju najst kvalitne kusky za par € vo velmi dobrom stave napr u mojej tety v meste je jeden a teda tam mavaju aj veci s origo visackami, len je to daleko
Ak tam je kilovka tak určite tento 🙂
@sszuzu8 kilovka? To je nazov second handu?
praveže mne sa v tých kilovkách zdajú najobnosenejšie veci...
Áno 🙂 xkrat som tam nakúpila za drobné a pritom šaty aj s visačkami
Najlepší tovar tam je v pondelky
Ak dobre pozeram tak tento secon hand ma predajne len na vychode, ja hladam nieco v Bratislave alebo okolo
no, dlho sa treba prehrabavat a viackrat ist... da sa najst vsade, zalezi od tvojej narocnosti. bolo x-krat ze som vysla naprazdno, ale bolo aj ked som nakupila 2-3 veci - bez ohladu na to v ktorom to bolo...
@hviera81 bola som viac krat ale ked som tam nasla len poriadne obnosene a nemoderne oblecenenie tak som prestala skusat. Rada by som tomu dala este sancu preto sa pytam na nieco overene kde sa da aspon obcas nieco najst
Žiadne. V Bratislave nemáme žiadne dobré sekáče. 😓 Predávajú stare veci, ktoré boli v móde asi 30 dozadu, k tomu obnosené/roztahané. A tie ceny. 😱 Za tie ceny si radšej kúpim nové. Možno to nebude najlepšia kvalita a ani značkové ale budú nové. Mám tam ten možnosť vrátiť alebo reklamovať. 👊
@22abigail22 si ma potesila 😂
Pochádzam zo stredného SR a tam máme Humana + ešte jedna (ale neviem názov 🙈). Tam som si vždy vedela nakúpiť pekné veci za pár drobných. 👍
Ľudia sa sťažujú na Humana, že predáva veci z kontajnerov ale ja som úprimne rada, že sa takto o recykluje. ❤️
Sekáče sú asi jediné čo mi chýba zo stredného SR. 😅 Keď som sa sem do BA nasťahovala tak ma sklamalo, že tu nie sú sekáče (aspoň dobre) 😓
Jedna kamarátka mi odporúčala sekáče "nosené" ale ešte som tam nebola tak neviem hodnotiť.
@22abigail22 ja som v nosene bola, davnejsie pred koronou, a veci mali pekne, ale mne sa to zdalo drahe....
neviem ti povedat, ja som nasla obcas nieco. ked to porovnam s juhom slovenska, kde chodi moja mama, tak to je v ba vyrazne lepsie.
Neviem ako teraz, ale 2 r dozadu bol dobry vyber v sekaci na Radlinskeho (oproti STU).
@zuzike123 to je textil house v tych maju dobre veci len treba si pockat na zlavy lebo inak je to podla mna drahe. V Bratislave odporučam genesis myslim že tak nejako sa to vola jeden je z boku starej tržnice tam mavaju dobre kusky minule som si tam kupila roxy oteplovaky aj s bundou za 6€ a tento isty sekač je aj vedla tesca na kamennom namesti
V BA asi nikde.