Ktorého gynekológa odporúčate v Bratislave, Senci alebo Pezinku?

4. okt 2023

Ahojte viete odporučiť fakt dobreho gynekológa v BA a okoli ?? Ktorý ma záujem veci riešiť a hľadať príčinu problému?

Ďakujem

hrabovo
4. okt 2023

Doktor Čierny, Senec

micolijana
4. okt 2023

Gyncentrum Bratislava digital park …

luccija
4. okt 2023

Ja chodím do Vajnor Kotek som spokojná, ale často som tu čítala kritiku

luccija
4. okt 2023

@micolijana odtiaľ odchádza kamarátka čo vyšetrenie to 120 eur, keď ide niekto raz ročne tak sa to dá

micolijana
4. okt 2023

@luccija je tam draho to nevravim ale za mňa je pán doktor Redecha jeden z najlepších lekárov v Bratislave veľký odborník… ja tam chodim už 7 rokov tuším teraz tam chodim cez tehotenstvo a nemôžem povedat jedno krivé slovo personál je tam výborný …

autor
4. okt 2023

@luccija no ja k nemu chodím a plánujem odísť

julovka8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
4. okt 2023

@micolijana áno, súhlasím len ma hormonálne problémy a chodí každý druhý týždeň a povedala, že finančne to je už neúnosné.

dada_99
4. okt 2023

mojim gynekologom je uz dlhe roky pan Milly a doteraz s nim nebol ziadny problem 🙂 ani tu neplatievam vela, co sa podla mna da ocenit. a tak celkovo sa v jeho ordinacii dobre citim, co ja teda zvyknem dost stresovat pri navstevach u akehokolvek lekara.

nikollettt
6. okt 2023

Mudr benovicova senec namestie prveho maja.chodim tam dva roky plus cele tehotenstvo a pristup vzdy v poriadku alo sestricka tak doktorka.hlavne ocenujem ze manzel mohol byt pri vysetreniach a zodpovedala vzdy na otazky 😉