Ahojte ktoré obchodné centrum s oblečením sa vám najviac paci v Bratislave ďakujem pekne. 🙂 ( kde je najväčšie výber)
Ja mám najradšej Aupark, taký najkompaktnejší. Bory rozťahané a aj Avion, Eurovea to je taký extra dlhý slíž, pripomína mi to nejaký stopshop veľký poschodový, vo Vive toho veľa nie je ani v Centrali.
Avion je sice od ruky, ale mam pocit, ze obchody su tu takmer vsetky a maju vacsiu rozlohu nez v inych obchodnych domoch
Za mňa taktiež Avion 😊
Aj ja chodím najviac Avion a teraz už aj Nivy, no tam som stále stratená 😂
za mna bory a nivy... avion nemam rada, lebo je tam vzdy milion ludi
Najradšej som mala vždy Bory len ich mám už dosť od ruky, málo ľudí väčší priestor, nikdy som nečakala pri kabínach pri platení ani som nezakopavala o ľudí... V avione som robila ten nemám rada tam som koľkokrát mala problém vôbec sa predrať pomedzi ľudí keď som mala pauzu a ísť sa najesť, o nájdení miesta vo foodcourte ani nehovorím .. odkedy tam nerobím som tam nebola
Nivy lebo je tam najlepsia Zara a zaroven Mango. Ale aj Mohito a Peek. Cize za mna 4 top obchody pod jednou strechou.
na velke nakupy oblecenia a topanok - avion. ostatne tak max ked sa idem len tak potulat po obchodoch a neviem presne co by som chcela.