Dobrý deň, ktoré novostavby (tak do tých 15 rokov) v bratislave majú aj pekný výhľad z balkóna alebo lodžie?
Zháňame niečo čo bude vyššie ako 8 poschodie. Nechcem pozerať do taniera susedovi v jeho obývačke.
Co je pre teba pekny vyhlad? Skor na les/park/prirodu alebo taky klasicky mestsky, len aby neboli okolo blizko ine bytovky?
V Koloseu su v niektorych blokoch pekne vyhlady na Kuchajdu, ale kolaudacia bola v 2007.
Výhľad na mesto, alebo jeho časť. Taky ten ďaleký výhľad. Nie do najbližšieho stromu alebo budovy 10 metrov predo mnou.
cenový limit máte aký?
250 000 e, pripadne sa dá ísť ešte niečo hore, ak by to bolo zaujímavé.
Manhattan, ak by vám nevadilo bývanie pri križovatke. Ale je odtiaľ výhľad na Karpaty a a aj hrad.
Panorama city, niektore byty maju krasny vyhlad, len tu ten rozpocet je nizky
Ten vysoky cerveny - Manhattan to je smerom do Rače z Trnavskeho myta, tam ma byt kamos, a je tam pekny vyhlad.
skypark
Este 3 veze mi napadli na Bajkalskej
Čerešne v Dúbravke
Tak potom aj podla toho, kt mestsku cas preferujes. V ruzinove napr Retro ( blok F ma 24 poschodi, dobry vyhlad maju byty na severnu a zapadnu stranu), v Petrzalke mozno Fuxova, Dubravka teraz kolauduju tu vysoku vezu Ceresne, v meste Panorama, potom aj Nido, 3 veze, proste vacsina tych vysokych stavieb 🤷🏼♀️
Kiviko, Vinohrady 🙂
Ideálne, aby to ešte nebolo úplne od centra, blízko k električke by bolo veľke plus.
svagrovci byvaju v manhattane. v takej vyske poblizku nic. vecer maju krasny vyhlad na osvetleny hrad a slavin.
Na poziadavku vyhlad a novostavba je podla mojho nazoru rozpocet 250000 malo. Aktualne je napriklad na Bartokovej niekolko bytov s krasnym panoramatickym vyhladom na Dunaj a Rakusko, ale su to zrekonstruovane panelaky a cena 350000. Z vlastnej skusenosti by som zvazila vysky kvoli vetru, moze to byt velmi neprijemne, skor by som hladala nieco na kopci.
To vždy závisí od konkrétneho bytu, nemyslím ze existuje novostavba kde majú všetky byty dobrý výhľad. Skôr naopak, mam pocit ze novostavby sú viacej natlačené na seba a maximálne na 1 svetovú stranu je výhľad v pohode. To skôr niektoré staré paneláky sú v tomto lepšie. Väčšinou ale horné poschodia v novostavbách sú aj tak obrovské, luxusnejšie byty.