Ktoré bary v Bratislave sú najlepšie?

4. sep 2021

Dnes sa stahujem do BA z KE . Ktore bary atd su najlepsie ?

ivkazba
4. sep 2021

Na drinky chodím do Primi a Sky baru. Ale nikdy som v podnikoch ľudí nespoznávala.

lindous
4. sep 2021

Koľko máš rokov ? Iné podniky/aktivity budú zaujímavé pre čerstvú vysokoškoláčku, ktorá sem ide na univerzitu a iné napr. pre 30ničku, ktorá sem ide za prácou 😅

autor
4. sep 2021

@lindous ja som sem prisla za pracou

sivana09
4. sep 2021

Michalska Cocktail Room

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
4. sep 2021

@daddyasmr to je vec vkusu samozrejme

lienka9
4. sep 2021

@daddyasmr zavisi aj od typu osobnosti..nemyslim ze prve menovane su najhorsie ale do podniku idem aj podla aktualnej nalady a koho tam chcem spoznat..
Autorka - ja som rada chodila aj do havany na disko,KC Hron rozne akcie..podla toho aj v ktorej MC byvas 🙂

elementissa
4. sep 2021

@daddyasmr bukowski, bohéma aj kc Dunaj sú dobré stoky :D 🤭🤣🤣🤣 každý si dobrý bar predstavuje ako niečo iné. Niekto si pod tým predstavuje sieťovaných tínedžerov a iní 5* luxus :D

ivkazba
4. sep 2021

@elementissa preto som napísala, že je to vec vkusu. Niekomu vyhovujú pajzloidné podniky ako Dunaj resp. rozpočet ho na lepšie nepustí, tak radšej tie drahšie kam sieťovaní tínedžeri nechodia ohovorí.

autor
4. sep 2021

@ivkazba ja preferujem : kde budu normalni ludia 🙂 hlavne mladi ludia okolo 30 ..

ivkazba
4. sep 2021

Normálni ľudia sú relatívny pojem. Za mňa normálny ľudia chodia do Primi či Sky baru. Chodia tam ľudia pod 30 ale aj nad 50. Široká škála.

autor
4. sep 2021

@ivkazba… s kamoskou by sme chceli spoznat novych ludi v BA.. lebo tu este nikoho nepozname . Tak hladame sposoby ako sa tu s niekym zoznamit ☺️

autor
4. sep 2021

Tak okolo 30 😂😂

ivkazba
4. sep 2021

Tak chodievajte do fitka a korčuľovať na hrádzu. Radšej by som spoznávala nových ľudí tam ako pri alkohole.

autor
4. sep 2021

@ivkazba myslis petrzalsku hradzu ?? No. Mozem skusit.. lebo sme dnes riesili kde najst nove kamosky a hlavne niekoho tu spoznat

polamanelego
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimiqa
6. sep 2021

Pod Michalskou su dobreee pobehaj aj za mna ich 😅🥳

autor
6. sep 2021

Lebo ja som skusala aj pilates , joga ale baby mali skor svoje skupinky dievcat . A odcvicia a idu domov .. takze toto tiez asi nic

zuzika33
13. sep 2021

tazko sa teraz zoznanuje mimo ludi z prace... spoznat novych ludi na kruzkoch vie byt tazsie ako sa to niektorym teoretickam zda 😂 hlavne okolo toho veku 30rokov, zeny po 40 sa vyberu aj same a chcu sa spoznat, ale mam pocit ze mladsie skor idu ako partia alebo maju rodiny a sedia v uzkom kruhu (bratislavcanka, 29) 😂