Dnes sa stahujem do BA z KE . Ktore bary atd su najlepsie ?
Koľko máš rokov ? Iné podniky/aktivity budú zaujímavé pre čerstvú vysokoškoláčku, ktorá sem ide na univerzitu a iné napr. pre 30ničku, ktorá sem ide za prácou 😅
@lindous ja som sem prisla za pracou
Michalska Cocktail Room
@daddyasmr bukowski, bohéma aj kc Dunaj sú dobré stoky :D 🤭🤣🤣🤣 každý si dobrý bar predstavuje ako niečo iné. Niekto si pod tým predstavuje sieťovaných tínedžerov a iní 5* luxus :D
@elementissa preto som napísala, že je to vec vkusu. Niekomu vyhovujú pajzloidné podniky ako Dunaj resp. rozpočet ho na lepšie nepustí, tak radšej tie drahšie kam sieťovaní tínedžeri nechodia ohovorí.
@ivkazba ja preferujem : kde budu normalni ludia 🙂 hlavne mladi ludia okolo 30 ..
Normálni ľudia sú relatívny pojem. Za mňa normálny ľudia chodia do Primi či Sky baru. Chodia tam ľudia pod 30 ale aj nad 50. Široká škála.
@ivkazba… s kamoskou by sme chceli spoznat novych ludi v BA.. lebo tu este nikoho nepozname . Tak hladame sposoby ako sa tu s niekym zoznamit ☺️
Tak okolo 30 😂😂
Tak chodievajte do fitka a korčuľovať na hrádzu. Radšej by som spoznávala nových ľudí tam ako pri alkohole.
@ivkazba myslis petrzalsku hradzu ?? No. Mozem skusit.. lebo sme dnes riesili kde najst nove kamosky a hlavne niekoho tu spoznat
Pod Michalskou su dobreee pobehaj aj za mna ich 😅🥳
Lebo ja som skusala aj pilates , joga ale baby mali skor svoje skupinky dievcat . A odcvicia a idu domov .. takze toto tiez asi nic
tazko sa teraz zoznanuje mimo ludi z prace... spoznat novych ludi na kruzkoch vie byt tazsie ako sa to niektorym teoretickam zda 😂 hlavne okolo toho veku 30rokov, zeny po 40 sa vyberu aj same a chcu sa spoznat, ale mam pocit ze mladsie skor idu ako partia alebo maju rodiny a sedia v uzkom kruhu (bratislavcanka, 29) 😂
Na drinky chodím do Primi a Sky baru. Ale nikdy som v podnikoch ľudí nespoznávala.