Kto vie rozmontovať a zmontovať kuchynskú linku?

3. okt 2021

Ma niekto prosim skusenost s niecim takymto? Ze na FB sa predavaju niektore fakt velmi pekne pouzivane kuchynske linky...Ze si ich mozete rozmontovat a u seba doma zmontovat(niekedy dokonca aj darovane)....Lenze niektore nesedia rozmerovo....Samozrejme ale nie je problem to inac vyskladat az na pracovnu dosku...Ta by sa asi rezala alebo ja neviem....Poznate niekoho v Ba kto by vedel rozmontovat kuchynsku linku a zmontovat ju a upravit tak ako by ste potrebovali?Robia to stolari alebo?....Ma niekto takuto skusenost alebo je to uplny ulet?Chcem usetrit prachy....A nebavi ma uz chodit po vseliakych studiach a pocuvat tie sumy, cakat na nieco kym dojde a podobne...Potesil by ma niekto so skusenostami...Dakujem❤️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
konikkon
3. okt 2021

Zrucnejsi chlap to dokáže ľavou zadnou. Čiže to nie je úlet. A samozrejme sa to dá. Otázkou je, ci máš takého chlapa v rodine, kamaráta, ktorý sa na to podujme... Niekto šikovný. Aj keby si mu mala niečo zaplatiť... Pre stolára to nie je.

katkamatka7
3. okt 2021

Môj brat vo veku teenagera takéto prerábky zvládal, stal sa z neho stolár. Technicky to zvládol s pomocou vhodných strojov a náradia, je potrebné si dobre premerať, čo treba odrezať a ako, narežú napríklad v Obi. Dekor si zmeníš hravo.