Ma niekto prosim skusenost s niecim takymto? Ze na FB sa predavaju niektore fakt velmi pekne pouzivane kuchynske linky...Ze si ich mozete rozmontovat a u seba doma zmontovat(niekedy dokonca aj darovane)....Lenze niektore nesedia rozmerovo....Samozrejme ale nie je problem to inac vyskladat az na pracovnu dosku...Ta by sa asi rezala alebo ja neviem....Poznate niekoho v Ba kto by vedel rozmontovat kuchynsku linku a zmontovat ju a upravit tak ako by ste potrebovali?Robia to stolari alebo?....Ma niekto takuto skusenost alebo je to uplny ulet?Chcem usetrit prachy....A nebavi ma uz chodit po vseliakych studiach a pocuvat tie sumy, cakat na nieco kym dojde a podobne...Potesil by ma niekto so skusenostami...Dakujem❤️
Zrucnejsi chlap to dokáže ľavou zadnou. Čiže to nie je úlet. A samozrejme sa to dá. Otázkou je, ci máš takého chlapa v rodine, kamaráta, ktorý sa na to podujme... Niekto šikovný. Aj keby si mu mala niečo zaplatiť... Pre stolára to nie je.
Môj brat vo veku teenagera takéto prerábky zvládal, stal sa z neho stolár. Technicky to zvládol s pomocou vhodných strojov a náradia, je potrebné si dobre premerať, čo treba odrezať a ako, narežú napríklad v Obi. Dekor si zmeníš hravo.