Ahojte maminy, najde sa niektora na prechadzy s detmi??? JA MAM dvojrocnu slecnu dakujem
@seiv odkial si? mozme sa dohodnut a ist sa prejst
Ahojte, ja som z bieloruskej a mam 15,5mesacnu dcerku, rada sa pridam🙂
@radecica ahoj kludne mozeme🙂
@renatka737 ok, kde byvate a kedy chodievate von? my vyrazame okolo 13.30,alebo 14tej, teraz v takej kose tak na hodku.zajtra pojde asi svokrasmalou, ale vo stvrtok ze by?
ok,aj my sa pridame ale uz asi inokedy,kedze sme dnes von neboli..inak,my byvame na dudvazskej,hned pri tescu
@radecica no tu je troska problem mne mala este v takom case spi🙂 urcite sa nejak dohodneme len to musime nechat tak tento tyzden, pretoze mala ide k svojmu otcovi vo stvrtok a vrati sa v sobotu vecer, tak mozme v nedelu,pondelok,utorok alebo stredu🙂
@renatka737 O kolkej mala spi? Nejako to zladime... My vacsinou chodime von poobede a mala spi potom ked savratime, ale mozem spravit aj tak, zepojdeme neskor a bude spat vonku. My totizto este spime2x denne.
pred obedom a akto pobede sem tam,ale nakoniec sme nesli dnes....
ak nepojdeme na ockovanie,mozme ist...dam vediet o chvilu idem volat lekarke,kedy mame dojst.
@radecica no mne spi mala od tej 12 do tej druhej ale skor sa z domu nedostanem ako o tretej...chodite von rano?
@renatka737 notak niekedy to mozem opsunut a ist s malou na tretiu a pospi si vonku. doobeda nechodime, lebo vstavame cca o 7.30 a o desiatej ideme spat znova a potom je obed🙂
zeby sme isli? ja som myslela ze pockam s chodenim do kolektivu ked prehrmia epidemie a tak. pouvazujem🙂 ale herna je rano kedy? od 9.30? kolko tam byva doobeda ludi?
@viki2912 No normalne rozmyslam ze by sme tam zajtra skocili. Ked tak tiez na 9.30 a max na hodku, mala zvykne o desiatej spat, tak jej to trosku posuniem. ked dnes v spravach hovorili, ze mrazy stopli epidemie...🙂 Inac dnes sme isli okolo vas, zhruba ked si varila, minuli sme sacca o pol-tristvrte hodku.
ja mam len 9 mesascneho synceka, ale tiez by som prijala prechadzku s nejakou maminou a jej babom 🙂