Dobrý deň chcem sa opýtať kto ma na predaj šteniatka alebo daruje v okolí Bratislava?
Ja som si na gooli zadala darujem psa a vybeho vela toho mate z coho vyberat
pozri utulok na patronke, mavaju aj steniatka.
@sara_1 je veľa psíkov, ktorí potrebujú domov.
Nekupujte( hlavne nie od množiteľov ale keď už tak zo serioznej chovateľskej stanice), radsej adoptujte. Veľa psíkov z útulkov je v dočasných opaterách v Bratislave a okolí. Zadajte kľudne aj na Facebooku v skupine Ponúkam domov Váš dopyt akú máte predstavu aký by mal byť psík( pes, fenka, malý, veľký alebo stredný...atď.)
@sara_1 my máme z útulku.podpisali sme adopcnu zmluvu a zaplatili sme.
utulok da vsetky informacie, plati sa nejaky poplatok, podpisuje zmluva.. radsje takto si ho zaobstarajte ako nejakych mnozitelov podporovat na bazosi.
A hlavne dávajte sakra pozor na to, komu darujete. Vela krát sú zneužívané šteniatka na zápasy, ako návnada a iné nechutné záležitosti.
ak mozem zapojim sa. My uvazujeme nad 'docaskou' kedze sme ani 1 z nas nikdy nemali psika. Otazka: robia aj to utulky? ze si vyberem psika podla toho ake mame domace podmienky a v pripade ze nam spolu nebude dobre tak ho 'vratim'? VIEM strasne to znie ale velmi by sme chceli psika ale keby sa u neho prejavila agresivita alebo nieco asi by sme ho dali spat (neberte to v zlom pls a poradte ak viete) Dakujem
@greta2017 za prve utulky si vyberaju docaskarov, za druhe ked si beriete psika z utulku nikdy ten pes neni bez problemov a za tretie nemozete dat utratit psa len pre to ze je agresivny stale je majetkom utulku ak nechcete aby na Vas nepodali trestne oznamenie radsej sa do toho nepustajte.
@sara_1 ak sa Vam podari ziskat psika z utulku tak gratulujem. Lebo v dnesnej dobe maju take naroky a podmienky,ze malokto ich splni
@princeznasevera preco pises o utracani psa? Ved
@greta2017 nic o utracani nenapisala... napisala vratit, nie utratit🤔
@0silvia0 citujem ,, VIEM strasne to znie ale velmi by sme chceli psika ale keby sa u neho prejavila agresivita alebo nieco asi by sme ho dali spat (neberte to v zlom pls a poradte ak viete) Dakujem...
@princeznasevera urcite myslela späť, nie spať.... pouzila by uspat, utratit, nie spat...
Pre boha dievcata toto mi ani nenapadlo takato interpretacia... Jasneeee ze som myslela späť akoze vratit do utulku. Aj to hovorim nie preto ze by raz zastekal ale proste ze by sme prusli na to ze nam ani psikovi nie je spolu dobre. Nikdyyy som nemala psa cize lasku a starostlivost by sme mu dali ale moze vzniknut nieco preco by sme to proste nedali tak otazka bola ci by sme ho z docasky mohli dat späť do utulku
@princeznasevera ty kokos ved bez diakritiky pise. " By sme ho dali spat " to ani gramaticky ani stylisticky ani logicky by nemalo vyznam taky aky pises. Trosku sa zamysli predtym ako nieco napises, ale sa spytat alebo nenapisat radsej nic..
@greta2017 dočaskarov hladaju nonstop( neviem odkial ste) Daj si na fcb
-Labka pomoci
-Utulok Tuláčik
- Majme srdce
-Sloboda zvierst
Daju vam granule inštrukcie idete si po psika a starate sa oňho.Na Majme srdce vyplnite kratky formular o čo sa chcete starat, ake mate skusenosti, kontaktne udaje atď a oni vam odpísu na mail
Mne minule mačku ponukali dočaskovať
Sú
@karolinakr ďakujem pekne. Urcite pozriem
@sara_1
Ahoj, už si našla nejakého psíka?
Aké? Veď psov je milión druhov a rás