Kto mi daruje pozitívny tehotenský test?

4. máj 2024

Ahojte baby je tu nejaká z BA, alebo okolia, ktorá by mi vedela dať pozitívny tehu test, najlepšie digitálny? 🙏🏻 samozrejme, že si ho vydezinfikujem a pod..žiadne klamanie chlapa, že som v tom, som pár týždňov po pôrode a dostala som takú nástenku ako darček kde sa dáva pozitívny test, fotka ultrazvuku + babatko ked je už na svete 🙂 a ja som moje testy vyhodila všetky, lebo mi to neprišlo najprv mať ich doma ako pamiatku, ale teraz ľutujem, ze som si nenechala aspoň jeden..ďakujem a pevne verím, že ma tu nebudete za toto odsudzovať 😅🤷🏻‍♀️

autor
4. máj 2024

PS: žena by mala mať ešte pár týždňov hcg v tele, ale neviem presne koľko sa drží ja som si dnes robila a neboli už 2 čiarky..

hanicka1995
4. máj 2024

ahoj, digitálny ukazuje ten popis / týždne len istý čas , asi 2-3 dni.

hanicka1995
4. máj 2024

som tehu, o pár dní termín, som z ba, ale testy mám len čiarkové. tie digi sú už "prádzne"

zuzanockamt
4. máj 2024

Urob si ovulačný a daj si tam ten. Keď ti ide len o dve čiary. Cudzí tehotenský test by som určite nechcela.

autor
4. máj 2024

@hanicka1995 takýto nejaký som myslela 🙂 chceme si tu nástenku vystaviť, veľmi pekne to ukáže celkovo

cyberk
4. máj 2024

Kup si ten test a dokresli si ciarku :D
akoze vystavovat si cudzi test na nastenku… toto musi byt vymyslene, takto mimo nemoze byt nik

autor
4. máj 2024

@cyberk chcem aby to nejak vyzeralo pre boha, nebudem si tam dokreslovať ciarku🤦🏻‍♀️

mirkam3
4. máj 2024

To na tvojej foto je podľa mna normálny tehu test, nie digitálny.. digitálny nebude ukazovať stav večne, on sa po čase vypne .. nechceš radšej počkať a dorobiť si túto nástenku keď budeš opäť tehu, pripadne keď bude príležitosť zohnať si taký test od naj kamošky alebo sestry? Inac to dokreslenie čiarky mi príde ako najlepší nápad, ved to vies urobiť pekne decentne, nie červenou centrofixou… Zháňať použitý ocikany test na internete (je dosť možné že po čase už trochu aj zažltnutý od moču) a ešte si ho doma dať na nástenku mi teda príde sko highlight dňa na MK, neviem čo na tom chceš/vieš vydezinfikovat. Ale tak v dnešnej sa obchoduje so všetkým, tak za 50eur ti ho nejaká budúca mamička určite rada ociká 😂

zuzanaete
4. máj 2024

Nemas foto svojich testov? Ze by si tam dala fotku.

bolarazjedna
4. máj 2024

Oh, aj ja som názoru, že to bude blbé tam mat cudzí tehotenský test.... Tiež si myslím, že potom radšej dokresliť ciarku (asi by som dokreslila obe, aby boli čiarky rovnaké).... Ale dat tam cudzí rest mi príde akoby ste tam dali cudziu fotku z ultrazvuku, že však všetky deti vyzerajú rovnako...

januska12323
4. máj 2024

Naozaj sa chceš pozerať na cudzí test? Daj tam ostatné veci a test nebude ani chýbať.

lienka.7
4. máj 2024

Pokial ti stačí foto, viem ti poslat

bambieblue
4. máj 2024

Objednaj si z aliexpresu volá sa to prank pregnancy test a hotovo a ɓude tvoj nie cudzí

andreatytler
5. máj 2024

Aj ja som si chcela tobit tu kolaz a preto som si testy odlozila. Ak by som zila na Slovensku, poslal by som ti. Daj si na tu nastenku fotku co si sem dala.

angeli121212
5. máj 2024

A nefotila si si ho? Že by si si len vytlačila fotku?

simsalabim
5. máj 2024

Autorka, neviem, ako dlho to chces mat yvstavene, moje deti su uz v podstate dospele a nedavno sme pozerali pamiatkovu knizku a tie testy su prakticky neviditelne. Ak to dokreslis fixkou, to bude asi trvacnejsie.

lauriik
5. máj 2024

Akoze svoj ocurany test si vystavovat mi pride zvlastne. Ale ocurany test od niekoho ineho tak to uz je uplny bizar. Daj si tam fotku, alebo to tam nedavaj vobec. 😏

3petka
5. máj 2024

@hanicka1995 presne toto som chcela napisat, že digitálny jej bude na dve veci

lenkakravcova
5. máj 2024

Však keď budeš znovu tehotná tak doplniš svoj 😃

zuzinka888
5. máj 2024

Posli adresu.

zuzinka888
5. máj 2024

Teda ak staci tento

autor
5. máj 2024

@zuzinka888 ahoj, máš správu🙂

martul
5. máj 2024

Cudzí očúraný test chcieť, vycapiť si ho na nástenku?! Tu fakt sa dá prekvapiť každý deň.
Veď aj keby som si toto všetko odmyslela, podstatou je, že nie je tvoj! Tam nie je tvoje tehotenstvo, vaše dieťa. Nad čím sa chceš kochať? Že niekto úplne cudzí bol/je tehotny?!
Tvoj priateľ/muž čo na to hovorí?
Či, šibe vám spoločne?

autor
5. máj 2024

@martul nechápem čo tu robíte všetky takúto vedu pre boha 🤦🏻‍♀️ je to moja vec, chcem aby tá nástenka resp koláž vyzerali pekne a určite si tam nevycapím nejaký nechutný očúrany zažltnutý test ... logika

zuzinka888
5. máj 2024

Nechapem co tu riesite. Keby si chcela autorka vystavit aj osraty toaletny papier je to len jej vec. Kopec ludi ma doma vystavenu urnu, vypreparovane zvierata ci parohy a ine cudne veci. Ak su majitelia spokojní je to ich vec co maju doma v obyvacke. Trosku respektu by asi neuskodilo.

autor
5. máj 2024

@zuzinka888 Presne tak, ďakujem 🙏🏻❤️

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bykaterina
5. máj 2024

Veď si ocuraj svoj. Zried vodou a ukáže ti test aj digitálny.

crazy_cat_lady
6. máj 2024

dokreslit ciarku na test je cudne, ale zavesit si na nastenku ocurany test od cudzieho cloveka je ok.. :D

chvostik1
6. máj 2024

Nevycapis si tam nechutný zazltnuty test, ale vycapit si test ocurany cudzou ženou, cudzím močom sa ti nebridí. Ach jaj.... Svätá sprostoto...