Ahojte, hľadala som nejaké info na nete ale nič nenašla, tak píšem sem. Viete mi prosím napísať, či je treba test pre deti ak ideme na vyšetrenie na kramare?
Pred pol rokom museli mať aj malé deti. Tak, či to stále platí (silno dúfam, že nie)
Ďakujem krásne
Na oficiálnej stránke majú VŽDY aktuálne info
@danka56 ospravedlňujem sa. Ja som hľadala, ale asi som zle prečítala názov a čítala som národný ústav srdcových chorôb. A zavrela, lebo veď to nie je to čo hľadám. Táto moja otázka je total mimo teda. Ale ďakujem za reakcie. Prepáčte ženy, asi materská demencia. Pekný večer majte
@a_da99
@simsalabim samozrjeme ten komentár mal byť Vám, nie mne samej. Och dnes perlim.
@danka56 dnes som sa na to pýtala priamo lekárky konkrétne na detskej onkológii a povedala ze zatiaľ test netreba 🙂 tak som tiež rada. Lebo sa tam vo štvrtok chystáme na kontrolu.
@verrramkonik ďakujem krásne. Mladšia mala pol roka a po testovaní mala dosť problémy. Tak som rada, že to nie je treba
bola som tam pred par dnami so synom a test nepytali ani odomna ako dospelej
@danka56 uz ti napisali baby, my sme boli pred 2 tyzdnami a nechceli test ani odo mna, ani od syna. Na jar sme museli mat obaja. Situacia sa moze zhorsovat, tak to radsej sleduj na stranke.
@danka56 aj moja najstaršia sa toho boji viac ako mladšia. Tak som sa tiež potešila že to nevyžadujú
@danka56 ake mala problemy po testovani?
@danka56 akoze si nic nenasla? Aj si realne hladala? Vsetky info tu: www.nudch.eu