Kramáre - detská urológia

fifko26
2. máj 2021

Ahojte, chcem sa spýtať, mate niekto skúsenosti ako vyzera nadštandardna izba na detskej urologii? Myslim, ako je vybavená. Ďakujem

luna11
2. máj 2021

@fifko26 mam skusenost spred 5 rokov- necakaj ziadnu slavu, je tam navyse v podstate len vlastne wc s kupelnou a aj to bolo v dost zlom stave. Celkovo vsak odporucam nadstandard, je tam vacsi pokoj. Lekari su tam skveli a aj na sestricky sa nemozem stazovat.

janapeterjana
3. máj 2021

@fifko26 môžem sa opýtať trochu mimo, ale kedy sa nahlasuje nadštandard? My ideme na zákrok o mesiac, tiež je to urologického charakteru na Kramároch, a neviem kedy vlastne vybaviť nadštandard.

fifko26
autor
4. máj 2021

@janapeterjana ahoj, no my sme chceli najbližší voľný termin, skrz operáciu, ktora neponáhľa, v septembri sme pytali termin a az teraz v maji mali voľné najbližšie... Ak idete len za zakrok, cca 1-2 noci, tak staci aj obyčajna izba, my sme boli tak ked nemal ani rok, len teraz ideme na 10 dni, tak chcemw byt sam na izbe.. Skuste zavolať, mozno sa nahle nieco uvoľní

luna11
4. máj 2021

@janapeterjana aj ja som podla volneho nadstandardu naplanovala operaciu.

janapeterjana
4. máj 2021

@fifko26 1-2 noci ideme, tak to nejako dáme 🙂

murielaa
5. máj 2021

Ja som bola na detskom na nadstandarde... Mala som vlastne wc a kupelnu, mini chladnicku, mikrovlnku, kreslo na sedenie 👍

fifko26
autor
7. máj 2021

@janapeterjana aj ste sa pýtali aky test treba dieťaťu? Antigen, pcr

fifko26
autor
7. máj 2021

@murielaa kedy ste boli? Treba ditatu pcr test?

murielaa
7. máj 2021

@fifko26 bola som vo februari... Stačí im antigenovy test...

kosticka912
2. jún 2021

Dobry den. Prosim tie co mate/mali ste ten nadstandard mate/mali ste ten za 15 eur ci za 35 eur? A na ako dlho cca idete resp. ste boli? Dakujem.

fifko26
autor
2. jún 2021

@kosticka912 mala som objednaný za 35 ale dali nás na ten za 15,je presne ten istý, len kupelka s WC spojená s izbou mamiciek, ale aj tak tam nikto nebol.. Tak úplne stačí za 15

fifko26
autor
2. jún 2021

@kosticka912 boli sme 8 nocí, na celej urológii 2 pacienti, keď sme odchodzali...minuly týždeň

kosticka912
2. jún 2021

@fifko26 dakujem. My ideme v septembri. Ale ta za 15 je uz rezervovana lebo som si ju chcela zarezervovat, mame vacsiu operaciu tak uvidime ako to dame. Keby bolo zle a bude volna ta drahsia tak si zaplatim nech nas prelozia ale aj tak palka ked tam clovek bude cca 10 a viac dni. Tu sme mali vzdy svoju vlastnu izbu len ja a on s wc. Ale bohuzial tu uz mu nevedeli ako dalej zoperovat tak skusame Kramare.
A strava prosim pre matku ako funguje?