Dobrý deň, máte niekto skúsenosť z Nemocnicou Kramáre? Musím malú(2r) zobrať na kožné vyšetrenie, obvolala som asi 100 lekárov a bud nedvíhaju alebo neprijímajú nových pacientov. Treba na Kramáre aj doporučenie od obvodnej doktorky? Či stačí tam prísť z diagnózou a vyšetria aj bez toho. Ďakujem za rady
@nique, áno viem už som sa dočítala. Majú nenormálne dlhu čakaciu dobu až koncom marca, to v dnešnej dobe už ani vyšetriť dieťa nevyšetria bez čakania, voľakedy neboli žiadne rezervačné systémy a dobre bolo človek si trochu dlhšie začakal ale aspoň sa na to vyšetrenie dostal. V dnešnej dobe keď si človek nezaplatí tak nemá. A myslím si že platiť 80 eur na rok co už ani jednorazové vyšetrenie nemôžeš zaplatiť aby si zarobili, co tam ideš 2x max za rok je úplne zbytočné.
@evqa93 skuste v lamaci kardosovu, berie novych pacientov za online objednanie sa plati 15e ale ma zmluvu so vsetkymi poistovnami
https://www.navstevalekara.sk/lekari/kozny-leka...
@evqa93 na kozne nie je potrebny vymenny listok! Na kramare mozete prist a cakat, mozno budete cakat niekolko hodin, ale my sme mali pred vianocami stastie a vybavili nad do hodiny. Druha moznost je zavolat si a popytat termin, nie vsetky uvolnene terminy nahadtlzuju do online rezervacii.
Dr.Cárska Fedinova a nepotrebujete vymenny listok
Ano, potrebuje vymenny listok. Na Kramaroch sa objednava na termin online. Najdi si rezervacny system. Tam sa zaregistrujes a uz budes mat svoj account. Caka sa dlho, ale ja som tam spokojna. Chodime na urologiu a ortopediu.