Ahojte
Prosím Vás nemá niekto z Bratislavy pár veľkých krabíc na sťahovanie na požičanie alebo na predaj ?
Ďakujem veľmi pekne
Najlepšie sú banánové krabice, sú pevne, majú bočné úchyty na dobré nosenie a dajú sa pekne naskladať na seba. Teda ak veľkosťou stacia
Bananove su top, my sme brali z lidlu aspoň 30. No a v obi predavaju aj krabice na sťahovanie, sú super, ale nie až tak, jak tie bananove :D
Neviem kedy ste boli pýtať banánové krabice v kuflande, ale už majú zákaz dávať krabice zákazníkom. Normálne ich musia dávať do lisu na papier. Pretože tým, ze tieto krabice posúvajú zákazníkom, tak prichádzajú o zisk či čo.... moja švagriná tam pracuje, mam to od nej...
Takže nie som si istá , či tam pochodíš s touto požiadavkou.
Mám nejaké. Napíšte mi správu
Mam😊 Napis mi spravu.
ano, krabice od bananov su top. Tie z Obi az tak nedrzia, iba lahsie veci. Predajne lisuju preto, lebo im to proste v skladoch zavadzia. Nemozu preto odkladat. Ten skladovy priestor potrebuju na tovar, nie na prazdne obaly. Dohodnite sa s nimi, ze pridete v konkretny cas (ja som tak bola o 6,30 rano, ale aj o 21 vecer)
mám pár banánových, postupne pribudnú ďalšie, vybalujem..darujem v Petržalke
Ak este treba tak my mame na predajni Deti v aute kopec krabic z autosedaciek ktore odkladame sťahovakom. Takze mozte sa ozvat a odlozime vam
my sme brali z kauflandu, treba sa ísť s nimi dohodnúť a nechajú vám