Pekný podvečer mamičky,
Prosím poraďte nám výborného detského kožného lekára v Ba na Kramaroch...kôli ďalšej liečbe vyrážok u syna.
Ďakujem...
@loginexistuje dakujem
@loginexistuje a na akej stránke prosím dá objednať máme vieš?.veď to hľadám hodiny ..a nic
@lubenka60 https://rezervacie.nudch.eu/rezervacia-terminu najblizsi termin 10.10., my ske boli vcera bez objednania, prisli sme o 9 a o 10 nas brali, hoci pred nami svietilo kopec cisiel. Ak nechodis k miekomu konkretnemu, moze to byt rychle, kde sa uvolni ako prve, tam vas vezmu. Ale ozaj to moze byt aj na 4 hodiny, uz som to zazila.
@lubenka60 videla som foto syna sla by som hned vezmi mu pit odporucaci a spravu od vasej koznej a odcakajte si to
Prvy krat, ak nie si objednana tak ta k biekomu pridelia a potom uz chodis tam. Stvrtky maju konzilium, neviem ci beru aj inych pacientov v ten den.
Prosím Vás neviete, či ešte funguje tá znamienkova poradňa?
@ljusika tam potrebujem aj ja ist,ale vraj nefunguje
@simkam2912 normálne robia, zaregistrujete sa dole pri vstupe a čakáte na poradie ...
@lubenka60 ok
Ahojte, rada by som obnovila túto diskusiu. Ak potrebujem dcére dat skontrolovať znamienka, nemusím sa teda objednávať ale stačí ráno prísť a čakať?
Predpokladám ze sú to len detskí, mne teda znamienka asi neskontrolujuu, ci?
Dakujem
@ja1985 ja som sa objednavala,da sa aj cez rezervacny system
@ja1985 ahoj, prosim ta aku mas skusenost s vysetrenim? Objednavala si sa, alebo si len prisla a cakala? Ak by sa ozval niekto, kto ma skusenost s riesenim atopickeho ekzemu na kramaroch a s lekarni, budem rada. Vdaka
@gabu_lienka ahoj, objednala som sa ale termín mame až v októbri... Nejak som na to zabudla.
Potom som tam ešte raz volala a prízvukovali mi ze sa treba objednať a nie prísť a čakať.
oni sa tam striedaju v ambulanciach ak myslis kramare len teda musis sa objednat a cakacky su dlhe