Kožná ambulancia v Bratislave

andrejiik
16. nov 2024

Ahojte zienky,

Prosim vas, vedeli by ste mi poradit dobru koznu ambulanciu v bratislave, najlepsie ruzinov. Mam auto, tak viem dojst aj inde. Kozna amb, ktora berie novych pacientov a daju mi termin do dvoch tyzdnov. Najlepsie samozrejme zadarmo, ale som s tym stotoznena, ze budem musiet za vysetrenie zrejme platit 😅

Dakujem pekne

rebi789
16. nov 2024

@andrejiik bezrucova

sissy27
16. nov 2024

@andrejiik za mna mudr. Skutilova v Podunajskych Biskupiciach, aj ked nesplna asi nic z toho co pozadujes - ina lokalita, plati sa 50€ za vysetrenie a 10€ za kontrolu a termin do dvoch tyzdnov - niekedy sa podari, niekedy nie…

zuzike123
17. nov 2024

Uplne bez poplatkov uz dnes asi nikde, ja som preto sla do Samorina, oproti BA fajn ceny aj terminy.

mamina7070
17. nov 2024

bez poplatkov nikde ja by som skusila ten samorin

bg92
17. nov 2024

Mudr benkovska nove mesto. Je tam iba nejaky drobny poplatok za registraciu.staci prist SKORO rano a pockat,vezme ta.

andrejiik
autor
17. nov 2024

@bg92 a caka sa ako dlho? lebo mam rocne dieta, moc nemozem s nim cakat.

janababana
17. nov 2024

@andrejiik dermason, rocne sa plati 100€ ale kontroly uz neplatite.

ysseba
17. nov 2024

@andrejiik Nemáš Dôveru? Tam vieš cez appku poslať kožnému lekárovi fotku, vie ti aj recept predpísať

andrejiik
autor
17. nov 2024

@ysseba mam len ja potrebujem osobne vysetrenie

bg92
17. nov 2024

@andrejiik ano caka sa dost dlho chodi tam vela ludi

lauha21
17. nov 2024

Boli sme u MUDr Čarskej - ak je to akútne, napíš email dá ti termín ešte aj v ten deň, pripadne na druhý… my sme nakoniec brali termin cez návštevalekara.sk a ten bol za 15€ ale uvoľnil sa hneď ten týžden takže si treba sledovať, inak sme neplatili nič, ma zmluvy s poisťovňami

andrejiik
autor
17. nov 2024

@lauha21 ale to nie je len pre deti?

lauha21
17. nov 2024

@andrejiik Ano je, prepáč myslela som že hľadáš detskú keď si spominala dieťa 😅 moja chyba, zle som to pochopila

andrejiik
autor
17. nov 2024

@lauha21 pohode, nie, pre seba hladam, len musim ist aj s malym, nemam ho kde nechat 😄