Korčuľovanie v Bratislave

veeronika012
18. máj 2022

Ahojte prosím vás poraďte kde sa dá dobre korčuľovať ? Petrzalka , Ružinov , Karlovka . To je jedno , ďakujem

basska_b
18. máj 2022

Kolieskove, ze? Jedine hradza... ono napr. v takom parku na Travnikoch ci Ostredkoch je to podla mna nuda furt chodit do kruhu a Liscie udolie je tiez dost kratke, ale akoze da sa az k futbalovemu stadionu Dubravka... alebo ked pojdes od karloveskej lodenice/vodarenskeho po Most SNP, to je tiez kratucke jak nic a okolo Lafranconi bol taky zhorseny teren. Ja som chodievala vzdy MHD na Most Apollo, potom na petrzalsku stranu pekne po moste a nasledne po hradzi smer Cunovo a naspat busom, to uz som nevladala este aj naspat na korculiach... meniaca sa krajina, dobry povrch relativne

basska_b
18. máj 2022

Jaaj a este jeden tip: popri Morave v Devinskej, kde byvam, to bola jedna katastrofa, same hrby, spina, korene... tam ma to vobec netahalo. Ale... pred par rokmi dali novy asfalt z DNV od cyklomostu az po hranicu katastrov DNV/Devin (Devin bol (je??) v nutenej sprave a neboli prašule). Ale akoze da sa az do Devina potiahnut a okolo hradu. Povrch je ale horsi... ja som uz par rokov na materskej a tuto aktivitku som zial vypustila

zoeeoz
19. máj 2022

Vo vajnoroch je okruh