Ahojte viete mi poradit kam mam ist na Antolskej na konzultaciu?neviem ci na gynekologiu alebo onkogynekologiu,ak mate skusenost napiste,ak tak skusim zavolat na gynekologiu,lebo onkogynrkologia nema ani tel cislo na nete,dakujem a pekny den
@sonia_wiener sla by som tam hned ale kvoli poistovni si tam drzia pacientky 3 dni a ja nemozem od maleho dietata odist na 3 dni,uz len jeden den bude katastrofa
@alzbetkacicka ja som sa vtedy rozpravala s primárnom a vraj kvoli malym deťom je možné to urobiť ako jednodňovú chirurgiu, dsl mi tu možnosť, ze v utorok by som prišla na dajaké vyšetrenie, následne by ma pustili a v stredu robili zákrok a pustili..... Ja som si tam ale sla od deti oddýchnuť, takže som tam s radosťou bola 2 noci 🤣🤣🤣
@sonia_wiener teraz neviem ale bola som na antolskej u onkogynekologa a vysetril ma a v septembri som objednana este na biopsiu a potom sa uvidi,kedze planujeme druhe babo tak si chce byt doktor isty tou konizaciou
Jasne, rozumiem. To sa čudujem, ze ta poslali na konizaciu bez biopsie... Ja som mala najprv 2x cytologiu, následne biopsiu a az potom konizaciu....
@sonia_wiener ja som aj bola u svojej gynekologicky objednana na biopsiu a ked som tam prisla tak mi povedala ze pri tak zlej cytologii uz je zbytocna biopsia ze najlepsim riesenim bude konizacia a tak mi biopsiu uz ani nerobila a dala vymenny listok k onkogynekologovi a ten ked ma vysetril tak povedal ze mam na krcku malilinky nalez velkostou asi ako nechtik na malicku a povedal ze hmed na konizacou nepojdem ze najprv mi urobi biopsiu a este dodal ze ak otehotniem tak sa nic nedeje a budem sledovana,dal mi chrobaka do hlavy lebo chceme s manzelom druhe babo a mensi vekovy rozdiel cize teraz by bolo najlepsie otehotniet ale bojim sa ked mam zlu cyto a podobne
@alzbetkacicka ahoj, ja som bola na konizacii 3m dozadu v onkologickom ústave a bolo to tam super. Sla by som tam znovu.