Koníkovské stretko v Avione. Kto sa pridá?

kuko7
4. apr 2009

Ahojte babulky, nakolko chodime s malickou do avionu velmi casto, rozhodla som sa, ze by sa tam mohlo zorganizovat nejake konikovske stretko....my chodievame tam do toho ihriska, kde su rie makke zvieratka, mala to tam miluje a vzdy sa tam vyhraje...no a aj ja by som si rada pokecala s nejakou mamickou alebo mamickami 😉 😉 😉

kuko7
autor
4. apr 2009

Stretka by samohli aj opakovat, podla toho kedy by kto mohol 🙂 Tak co, pridate sa niekto?

eimiky
5. apr 2009

Ahoj Kuko aj my tam chodíme často ale ešte nechodíme na ihrisko.Musíme ešte podrásť, ale nejaké stretko viac mamičiek by sa mohlo zorganizovať 😉

kuko7
autor
5. apr 2009

jeeeej aspon niekto sa ozval, no dufam, ze sa mamicky pridaju a nedaju sa nechat prosit....podla mna je avion super pre deturence, ved v ziadnom takom obchodnom dome nie je take detske ihro....alebo to mozeme uskutocnit aj v AUPARKU tam vonku, ked sa nam tak okraaasnelo 😀

novinka
5. apr 2009

SUPEEER zacina teplo, budu stretavky!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵

Avion je super, tiez zatial len kukame z kocika ale rada sa stretnem 😉 viac mi vyhovuje Aupark, to mam kusok. 😉

eimiky
5. apr 2009

Ja skôr ten Avion 😉

kuko7
autor
5. apr 2009

mne to je jedno, ja sa dopravim aj tam a aj tam, ja som zo Zahoria, cize je mi totalne jedno kam 😵 A dufam, ze sa nas nazbiera aj to desat 🙂

eimiky
6. apr 2009

No zatial sa nejak neozývajú... možno postupne
😉

paola.o1
6. apr 2009

tak sa pridavam 🙂 navrhnite nejaky datum a hodim si to do notesa. a kde tam je nejake ihrisko? to vnutri myslite co je v avione, alebo je aj nieco vonku?

capy
7. apr 2009

jeeej kuko az teraz som nasla tuto temu. aj my chodime casto do avionu aj do auparku 😉

zuzitka
7. apr 2009

kuko ahojky

teraz ked je tak teplo a pekne, moc asi mamicky nepojdu do aviona 😅

pocuj, my v teme Blavacky! organizujeme stetka ... minuly tyzden sme boli pri auparku, teraz planujeme na ihrisko pri starom moste, neskor pojdeme zasa na strkovec 🙂

kludne sa pridaj do tej temy a navrhni tam 🙂

... okrem toho je vela tem o stretavani, takze sa mozes pridat hocikam 😉

zuzitka
7. apr 2009

tu je ta tema Blavacky!
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

kludne sa pridajte aj dalsie maminy 😉

kuko7
autor
7. apr 2009

oki tak sa mozeme aj tam dohadovat 😉

zuzit: je mi jasne, ze ked sa tak opeknelo, tak avion asi nehrozi, ale aupark tam vzadu, kde je to ihrisko, tak ten je paradny 😀