Komplet prerábka štvorizbového bytu v Petržalke

krkavcia_mater
22. feb 2022

Ahojte, chystáme sa prerabať 4i byt v Petržalke. Jadro je hotové cca má 3 roky, ale potrebujeme novú elektrinu, vyrovnat stropy, vymeniť podlahy.. Viete mi, prosím, poradiť firmu
alebo spoľahlivú partiu robotníkov? Koľko vyšla prerábka, bez nábytkov? Ďakujem 🙏

lucik194
22. feb 2022

do 10000 by ste sa mohli bez nabytku zmestit

ono len elektrika bude okolo 3500-4000 eur za 4 izbak

danusskaaa
22. feb 2022

@krkavcia_mater prerabali sme komplet 3 izbak (bez elektriny a kychyne) rozpočet 20 tisíc. 8 tisic kupelka a wc, 6 tisic podlahy - to bol masaker keďže sme ich robili nakomplet (okrem spominanej kuchyne a chodby)

krkavcia_mater
autor
22. feb 2022

@danusskaaa
@lucik194 To je celkom pozitívne.. chcem sa aj zo zariadenim vmestiť do 40 tis. To by bolo úplne super..

danusskaaa
22. feb 2022

@krkavcia_mater no, mojlo by stačiť. Vela zhltne kuchyňa- ak chces na mieru a nieco "in" tak rataj cez 10tisíc. Kamoška robila a vysla ju so spotrebičmi vyše 15 (ale teda kuchyna suprová). Mňa veľmi zaskočili tie podlahy- vies, nič nevidno ale material pod vinylové podlahy bol extremna palka. Na druhej strane som spokojná. Material je poriadne drahý. Som za to, nech to stojí kolko stojí ale nech je to kvalitné a si spokojná. Nie je to prerábka na par mesiacov, ale nadlho. Držím palce, hlavne šikovných a zodpovedných majstrov 😉

krkavcia_mater
autor
22. feb 2022

@danusskaaa ved toto, ze vela zhltnu prave nebiditelne polozky.. rozne lepidla,.penetracie, izolacne natery.
Na kuchyni sa neoplati setrit, lebo ja varim denne a potrebujem nieco, čo mi vydrží. Teraz mam oresi, bude 8 rok a už je riadne opotrebovaná.

salonkas
12. apr 2022

Ahojte,
mne robili v BA celý byt z RERECON.sk a maximálna spokojnosť. Super bolo, že boli všetci majstri z jednej firmy, takže práce na seba nadväzovali a nemusela som ako na špagátiku chodiť otvárať dvere a vyčkávať na nich. Na konci prehľadné vyúčtovanie s materiálom, aký bol použitý, to som ako fakt zažila prvýkrát. Teraz budú robiť aj svokre garzónku v Ružinove a budeme od nich brať aj nábytky namieru.