Kolonoskopia v Bratislave

suchti
23. okt 2024

Ahojte,

chcela. by som sa Vas opýtať, tých, ktoré majú skúsenosť alebo referencie, kde je najlepšie ísť v BA na kolonoskopiu (prístup/ platby a pod.) .
Za každú odpoveď vopred ďakujem,

Pekný večer všetkým
S.

evkamotka
23. okt 2024

Kamosja bola na Heydukovej a bola spoko, ak sa o tom da hovoriť takto vzhladom k vysetreniu. Manzel tam pracuje a vravel, ze sú odbornici

guudy
23. okt 2024

@suchti NOU

oriesocek
23. okt 2024

Veľa ľudí chodí k milosrdným bratom alebo na Bezrucovu.

ada12345
23. okt 2024

Boli sme s muzom obaja na Bezrucovej v analgosedacii. Odporucam, bolo to bezbolestne a nic si z toho nepamatame.

bg92
17. nov 2024

Ja som bola v ruzinovskej poliklinike z mudr klinovskeho. super. Da sa dat sedacia (50€). Registracia 35€.

dusko1345
2. jan 2025

aj ked je to neaktuálne, tak aspoň do budúcna, drgastro.sk , za mňa najvačšia spokojnosť. Kolonoskopia bola bezbolestná, išiel som v analgosedácií (ekvivalent celkovej anestézie) a top. Nič som si nepamatal, odstránili polypy, histológiu som mal do dvoch týždňov a personál bol neskutočne milý. Človek príde vystresovaný na hadičku do zadku a tak milý lekár, sestra a recepčná urobili taký efekt, že zase by som išiel. Doslovne sa teším o 3 roky keď idem na kontrolnu kolonskopiu :D a vraj tam robia aj to, že prídeš na kolonoskopiu ale vedia ti zaroveň urobiť gastroskopiu v tej analgosedácií, takže zabiješ dve muchy jednou ranou a máš pokoj a ešte aj dobry pocit.. skutočne odporúčam, aj som im povedal, že budem všade iba pozitívne feedbackovať 🙂 takže šup šup dr.gastro 🙂 D.