Koľko stoja rehabilitácie - fyzioterapia v Bratislave?

12. dec 2024

Prosim vas, rehabilitacie-fyzioterapiu chrbtice si kazdy plati sam, alebo to preplaca poistovna? Ak sa plati, tak ako to je zhruba cenovo v BA? Dakujem

autor
12. dec 2024

@beata_k To su sialene ceny, potrebujem tam chodit aspon 3 mesiace niekolkokrat do tyzdna. Ved by ma to zruinovalo. Preplacane poistovnou neexistuju?

kacena4
12. dec 2024

v statnych zariadeniach ako napr. polikliniky preplaca poistovna ale necakaj ze tam budes chodit na cvicenie niekolkokrat do tyzdna. da sa na ozarovanie chodit castejsie a teda neplati sa

cacianka
12. dec 2024

Existujú. Obvodný lekár môže niečo odporučiť, ale hlavne ortopéd alebo neurológ. Predpíše čo potrebuješ riešiť, môžeš ísť potom za rehabilitačným lekárom a on ťa prezrie tiež a predpíše vhodné procedúry, magnet, uzv, či iné elektro, niekde aj vodné procedúry, potom cvičenie s fizioterapeutom, masáže.
Poisťovne preplácajú určitý blok procedúr, každá to má inak. To si môžeš zistiť u tej svojej, čo potrebuješ a čo ti a koľko preplatia. Potom si ešte môžeš doplatiť za vlastné. Môj chlap teraz začal 2.blok/ sériu, má masáže a laser. Pred mesiacom uzv, cvičenie, elektro

simsalabim
12. dec 2024

Existuju, predpisu blok procedur. Na cviceni je najdolezitejsie sa cviky naucit - to staci aj zopar stretnuti - a potom pokracovat individualne doma. Procedury ako napr magnet vacsinou predpisu sko blok 10 osetreni.

autor
12. dec 2024

Nepoznate niekto konretne statne zariadenie v BA?

3009
12. dec 2024

Na Strerčnianskej a Šustekovej, Mýtna, Antolská, ale počítaj s niekoľko mesačným čakaním.

beata_k
12. dec 2024

V statnej sa dostanes na cvicenie raz za mesiac. Teda aspon moja je taka skusenost

simsalabim
12. dec 2024

Ja chodievam do SNOPu, manzel na Sustekovu. Ak mas vysetrenie s odporucanim na cvicenie, moznost je ist ako samoplatca na 2-3 cvicenia a potom cvicit sama. Ja som mala po operacii cvicenia 1x tyzdenne.

muchotrafka298
12. dec 2024

Kazda poistovna to ma inac, kolko a ako casto procedury preplaca. Tolko dostanes a dalej si bud zaplatis alebo pockas urcitu dobu a predpisu Ti zas. To nie je neobmedzene, ze budes denne mesiace chodit niekam a poistovna preplati. A na cvicenie v statnom rovno zabudni. Tam sa Ti nikto nebude hodinu venovat ako v sukromnom platenom. Ja som mala par rokov dozadu 30 minut aj s prezlecenim a evidenciou, pocula som ze je bezne aj len 15 minut.

27petulka27
13. dec 2024

Skúste poliklinika Tehelná

mamaaja82
13. dec 2024

Napis mi spravu preposlem ti link co cvicim ja doma,chodim 1x do tyzdna cvicit k trenerovi ale kedze nie som milionar cvicim viac doma.Mam operovanu chrbticu na dva krat a tieto cvicenia pomahaju

judit175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
13. dec 2024

tento rok som v BA platila 50e/pol hodina. boli sme spokojní s vyšetrením 😎 ale mne viac vyhovujú ak fyzio cvičí so mnou a dlhodobo, nie pár stretnutí kde sa niečo "naučím" a potom pokračujem doma sama, to ma ani nebaví, ani nemám disciplínu 😁

zuzanka.zuzu
13. dec 2024

@judit175 100e za pol hodinu? máš veľa klientov? 😁

mirka0677
13. dec 2024

ja som chodila (ale to bolo už pred vyše 10 rokmi) k milosrdným https://www.milosrdni.eu/site/bratislava/medici... Preplácala to poisťovňa, rehabilitácie boli myslím 1x za týždeň, to už si nepamätám. Ale frekvenciu možno určuje doktor, mama chodila takto po zlomenine ruky asi 3x do týždňa.

mexico_16
13. dec 2024

Napis mi spravu. Poskytnem info.

cacianka
13. dec 2024

Ktorú poisťovňu máš ?
Viem že existuju zariadenia, kde sa môžeš ubytovať na cca 21 dní, keď ti poisťovňa schváli. Ubytovanie, strava a každý deň rehabky na Dumbierskej v agel na 14 dní všzp preplatí.
Na nobelovej je tiež, bola tam bývalá suseda už 2x, cca 20€ na deň, čiže okolo 400e.

majkabambulik
Včera o 18:19

Este na poistovnu je jedno rehabilitacne male zariadenie v Ruzinove na Trnavke, tam maju menej ludi, cez poistovnu ti daju zabal, alebo elektroliecbu a cvicenie. Naposledy mi fyzio lekarka spominala ze ich zariadenie im poistovne nezazmluvnili na poskytovanie masazi, lebo vraj v okoli su uz aj take co maju masaze na poistovnu. No priprav sa ze ta budu presviedcat, aby si si nieco aj kupila ako masaz, aby mali od kazdeho , kto im tam pride este extra peniaze - je to take neprijemne, ale da sa to s usmevou odmietnut.

luccija
Včera o 18:29

Ja som chodila do Ruzinova predpísal mi to lekár, ale to je také, že nepoškodí nepomôže🙂
Vždy meškanie 20 min masáž je krátka, magnet, eletroliecba....ja som si našla svoju maserku a chalana čo sa učí fyzio a robí súkromne.