Kočíkovanie v Horskom parku. Pridáte sa?

krikina
25. feb 2010

Ahojte, hľadám kamošky na kočíkovanie v Horskom parku. Mám malú 5-mesačnú Kikušku a je nám niekedy smutno na prechádzkach🙂)))). Ozvite sa.

magicmeg
3. mar 2010

Ahoj Krikina, ja mam malu 5-mesacnu Eminku a byvam pri Blumentali. Do Horskaca to nemam daleko a chodim tam rada, takze sa mozeme dohodnut napr. na buduci tyzden, ak bude pekne poco ;)

kathynka
3. mar 2010

ahoj magicmeg...mne krikina pisala do mojej temy "kocikovanie v prievoze", ale uz sa viac neozvala, tak ak sa vam podari dohodnut, rada sa k vam obcas pridam...mame to sice trosku dalej, ale ked uz bude pekne, tak to az take tazke pre nas nebude...len buduci tyzden to asi nepojde este, kedze momentalne sme v nemocnici s bronchitidou...

magicmeg
8. mar 2010

Ahoj Kathynka, Krikina sa este neozvala, ale pripadne, ked sa ti bude chciet daj vediet a mozme niekam vyrazit 🙂 Ja tiez hladam nejake maminky s detickami v podobnom veku ako je Eminka, takze sa rada stretnem. Prajem hlavne rychle uzdravenie a vela energie 🙂

kathynka
8. mar 2010

magicmeg, dakujeme...vcera sme uz dosli z nemocnice domov, tak je nam hej🙂 tak Yoan ma tiez 5 mesiacov ako Eminka a byvame v Prievoze pri Zoodome...ja som vlastne jeho opatrovatelka, ale kedze jeho rodicia tu pracuju, tak som s nim cely den a organizujeme sa pekne sami🙂 aha, a este som zabudla, ze je francuz🙂

krikina
autor
13. mar 2010

Ahojte magicmeg a kathynka, boli sme na dovolenke, preto som sa neozvala🙂))). Uz sme doma, tak budem rada, ked sa stretneme. Moja mala chodi spinkat okolo 12.00 a spi tak 3 hodky. Ak chcete, mozme uz aj v pondelok. Mozme sa stretnut pri trolejbusovom depe...to je vlastne pred vchodom do parku. Co poviete? Ozvite sa.

kathynka
13. mar 2010

ahojte...my to tento tyzden asi nezvladneme, maly tu bude mat babku, tak neviem, aky bude plan...ale ten dalsi, ked uz bude aj teplejsie, sa pridame...

magicmeg
16. mar 2010

Ahojte, my tento tyzden tiez nic, nejako sa nam nakumulovalo milion veci. Ale buduci som za a ma byt aj krajsie, takze sa tesime. Ja mozem poobede cca okolo 13.

krikina
autor
17. mar 2010

Ok magicmeg, budem sa tesit. Potvrdime si to este.

kathynka
17. mar 2010

ahojte, ja by som tiez mohla buduci tyzden, ale my stihame byt b horskom parku az tak kol 14-14.30...

krikina
autor
22. mar 2010

Ahojte, tak kedy dame spolocne kocikovanie?????

magicmeg
23. mar 2010

Caute, tak co zajtra? Napr. o 13:15 a Kathynka by sa mohla pridat, ked dorazi.. Navrhujem stretnut sa pri tom vchode "v strede", lebo ja idem od Hlbokej, tak by sme sa stretli na pol ceste 🙂 Dajte vediet, ci vyhovuje a posleme si pre istotu cisla cez IP 🙂 tesim sa.

kathynka
23. mar 2010

Ahojte, tak mne to zajtra vyhovuje, a dorazim teda, ked dorazim, cize ja budem musiet telefonovat. Magicmeg, v IP mas moje cislo.

kathynka
23. mar 2010

tak mne prave do toho nieco vbehlo, takze ja sa zajtra pridat nemozem...tak snad nabuduce...

magicmeg
23. mar 2010

Skoda, Kathynka, tak nabuduce 🙂 Krikina, Ty ako?

krikina
autor
23. mar 2010

Ja mozem....takze o 13.00 pri tom vchode zozadu intrákov?????

magicmeg
23. mar 2010

Stiham tak na 13:15, snad je to ten vchod co myslim 😀. Do IP Ti posielam telefon, keby daco. A mame zelenozlty kocik, aby sme sa spoznali 🙂

krikina
autor
24. mar 2010

Budeme sa tam motat. Mame cerveny Gesslein.

ivka2009
24. mar 2010

Ahojte,
ja by som s vami tiez rada isla niekedy kocikovat. Byvame v Petrzke, ale radi prideme do Horskeho parku pre zmenu.
Nas Jakubko ma 4mesiace- takze je priblizne rovnako stary. Takze, kedy sa ide nabuduce? Dnes uz to nestihneme.

krikina
autor
25. mar 2010

Ahoj Ivka, dohodli sme sa s magicmeg na pondelok o 13.15 pri Horarni. Ak ti to vyhovuje, ozvi sa a pridaj sa🙂.

ivka2009
26. mar 2010

Ahojte, tak v pondelok sme s Jakubkom tam. Mame hnedobledomodry kocik. Pripadne mi krikina posli do IP tel. cislo- keby som vas nevidela 🙂

kathynka
26. mar 2010

ahojte...tak moje stretko s vami sa opat posuva, kedze maly yoan siel do francuzska a vratia sa az 4.4...takze az po velkej noci....

krikina
autor
27. mar 2010

Caute, Kathynka, tak sa potom pridate.

krikina
autor
5. apr 2010

Ahojte, tak ako ste sviatkovali????? Kedy sa zase stretneme??????

magicmeg
6. apr 2010

Cau Krikina, mozme napr. aj zajtra. O tej 13:15 som ready 🙂 Kam by si chcela ist? Sviatky boli fajn, skoda len toho uprsaneho pondelku 🙂

krikina
autor
8. apr 2010

Ahojte baby, tak zajtra o 13.15 sa stretavame pri strednom vchode do Horskeho parku.
Boli sme dnes na cviceni pre babatka v takom novom studiu....otvorila si to muzova spoluziacka. Mali sme solo hodinu....celkom fajn. Budeme sa tesit, ked sa pridate. Navrhnite cas, kedy by vam to vyhovovalo🙂 Kika

wandah
12. aug 2010

Ahojte, ja mám 20 mesačného Olivera, ešte sa stretávate, bývam pri Albrechte, do Horského to mám blízko...

filomena
14. aug 2010

ahoj wandah, ja mam 21 mesacneho syna a tiez byvam pri Albrechte, mozme sa niekedy stretnut 🙂 ozvi sa

kvetinka211
15. aug 2010

@filomena @krikina Ahojte, tiez byvam v okoli .. kocikovanie ma caka az zaciatkom buduceho roku ... mohli by ste mi prosim poradit, aky typ kocika sa vam osvedcil v tom nasom hornatom terene? Na nasej ulici byva hlavne v zime pekna vrstva ladu, neodhrnuty sneh, medzitym uzasne zaparkovane auta a fakt neviem ako sa da v takych podmienkach kocikovat. Predpokladam, ze velke kolesa by to mohli poriesit? Ake mate skusenosti? Dik za akukolvek radu.

wandah
16. aug 2010

ahoj filomena, super rada, môže byť v utorok o 10,00 pred Albrechtom? alebo navrhni kedy by vyhovovalo....

filomena
16. aug 2010

@wandah OK môže byť, tešíme sa ...

@kvetinka211 napisem Ti IP aby sme neboli mimo temu 😉