Koch nemocnica

misicka921
3. aug 2024

Ahojte Stalo sa niektorej že ju odmietli odrodit v nemocnici tejto pre niejaky dôvod? Ja som rozhodnuta že chcem ísť tam za týždeň dva by som mala ísť tam. Dnes som sa prvý krát stretla s tým že som sa dozvedela že odmietli ju zobrať pre rizikové tehotenstvo.. Ďakujem

petamich
3. aug 2024

ano aj kolegovi a jeho manzelke sa to stalo - kedze nie su vybaveni na pripadne komplikacie, tak radsej dopredu odmietnu ak je dovod

anavixy
3. aug 2024

Tak rizikovi pacienti, ci uz ide o riziko pre zenu ci pre dieta, by mohli byt taki rozumni a sami odmietnut rodit v nemocnici, ktora je sice pekna a propacientska, ale nie je vybavena na to, aby sa starala o pacientov vyzadujucich intenzivnu ci specializovanu starostlivost - ak v rovnakom meste maju na vyber. Neviem ake konkretne riziko bolo dovodom na neprijatie rodicky, ale za mna je to dobry zodpovedny pristup. Kazdopadne drzim palce, nech sa ti podari porodit tak ako a tam, kde si prajes. 🍀

kiki68
4. aug 2024

Ak tam nemaju na ten problem vybavenie, tak do toho nepojdu. Stale moze ist do Viedne do Goldenes Kreuz, ale tam to mozu rovnako odmietnut .

misicka921
autor
4. aug 2024

Ďakujem ja nemám niejake rizikové len posun mám 10 dňový oproti PM ale bábätko je v poriadku a na začiatku mi vyšli pozitívne výsledky na SLOS ale nepotvrdilo sa to .. preto táto otázka..