Klinika stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie - Heydukova

26. mar 2024

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či ste boli v poslednom čase na trhanie zubu a kolkoto stalo.Mna čakajú dva a už to horí a viem,že cenamoze byť individuálna,ale koľko ste platili za extrakciu koreňa a osmičky.Dakujem

stanulienkat
26. mar 2024

Mozno maju cennik na nete

autor
26. mar 2024

@stanulienkat no skúšam hľadať,uvidím.😊Dik

autor
26. mar 2024

Ešte som nenapísala,že Heydukova stomatochiturgia Bratislava

kastia
26. mar 2024

Ja som bola asi pred polrokom v Ružinove na stomatochirurgii tam je to úplne zadarmo, ale dlho sa tam prvýkrát čaká. Oni Vám pozrú zub a objednajú si Vás na zákrok. Druhýkrát to už ide rýchlo, snažia sa dohodnutý čas dodržať. V Ružinove treba mať so sebou kartu poistenca, občiansky, výmenný lístok od Vášho zubára a snímku chrupu (RTG snímok a ideálne aj ho mať vytlačený na papieri). Na Heydukovej čo viem sa dopláca cca 80-100 eur za zub a tiež to tam je akési komplikované s časenkami.

autor
26. mar 2024

@kastia v Ružinove si bola spoko,koľko si čakala ten prvýkrát?

kastia
26. mar 2024

Bola som spokojná, bola som v úplne posledných dverách u doc. Zajka + MUDr. Titrelová. Je to ordinácia, kde sú síce dvaja zubári, ale len jedno kreslo, a takže oni si tam pacientov striedaju. Su veľmi ochotni a mili, az som bola prekvapena. Ide to v tej ordinácii pomalšie ako v tých ostatných (v ostatnych sú dvaja zubári a dve kreslá). Prišla som ako druhá cca 6:30 ordinovat začali o 8:00. Na radu som sa dostala cca 9:30. Medzi tým brali pacientov co prišli na kontrolu alebo boli objednaní už na zákrok. Pozreli sa mi na to, rozhodli, že to urobia ambulatne (nie na sále). Objednali ma, termín som dostala do dvoch týždňov na 10:30. Prišla som tam druhýkrát na 10:00 a vzali ma asi 10:45.

autor
26. mar 2024

@kastia ďakujem,skúsim tam