Ahojte, prosím ako to vyzerá s cakačkami v klientskom centre na Tomášikovej kvôli pasu? Potrebujem vybaviť pas 2 mesačnému bábätku a 5 ročnému synovi, viete mi poradiť ktorý deň pripadne o koľkej je dobre ísť aby sme sa vôbec dostali k listku? A s bábätkom je to stále tak, že mame prednostne vybavenie?
Ďakujem.
@nicolle1000 v prvom rade by som nesla do klientskeho centra, ale niekam na mensie odd. policie. Doklady dnes vybavis na ktorejkolkvek pobocke. Na Ruzinovskej uz automat nebude vydavat listky, ale bude pustat prednostne a kazdy "normalny" listok uvolni az ked niekto vybaveny odide.
s detmi do 3 rokov mas prednost, alebo si mozes aj rezervovat termin online
Máš nárok na prednostný listok...pre detičky do 3 rokov...síce si uprednostnená, ale aj deti tam niekedy čakaju hodinu a pol... ak mas možnost, treba ist na ine oddelenia dokladov, kde nie je az taky nápor ludí.
Záporožská bez objednania. Po stlačení prednostného lístka, hneď prvé číslo, čo naskočilo, bolo naše.
@nicolle1000 Caka sa tam dlho, znamy cakal vcera cez 4 hodiny a to prisiel pred otvorenim. Ale s dietatom do dvoch rokov si zober prednostny listok a vybavis aj toho starsieho. Ja som bola takto s malou v Ruzinove a do pol hodinky sme boli vybavene.