Keramický implantát - Dental Care Dr. Rosa, s.r.o.

lilypeace
18. nov 2021

Ahojte, mal niekto z vas skusenost s keramickym implantatom v Dental Care Rosa? Popripade, niekto z vas vie odporucit inu stomatologiu, kde robia keramicke implantaty a ake su vase skusenosti? Vela toho na Slovensku nie je, preto sa bojim, ci sa oplati do takehoto zakroku zainvenestovat, moja kost sa stensuje, cize urcite este s augmentaciou kosti budem pocitat
Dakujem krasne 🙂

japko123
22. nov 2021

@lilypeace ahoj, moj muz riesil 4 implantaty..pobehal asi 3 zubne kliniky v ba, aby mu spravili cenovu ponuku a konzultaciu a ake riesenie navrhuju...bol aj v Dental Rosa, kde si vypytali peniaze za RTG pri konzultacii a taky isty pristup mala aj dalsia klinika ( sa mi zda, ze ,v Mlynskej, uz si nepamatam).. ja sama som chodila do Denta Rosa a zmenila som, nepacil sa mi neosobny pristup a ze sa mi viackrat menil zubar, ale inac boli profesionalni..muz sa nakoniec rozhodol pre Ostertag/Horsky park ktory si pri konzultacii nepytal hned peniaze- spravil mu RTG, popisal mu ake su moznosti, bol spokojny aj so zakrokom..aj teraz ked jeho zubarka v Pro Care mu dala termin o 2 mesiace, tak ide radsej tam :D .. implantat je velka investicia a naozaj neista - skus si dat spravit cenovu ponuku vo viacerych a sama si spravis nazor ;)

lilypeace
autor
27. dec 2021

@japko123 ahoj, dakujem krasne za rady. Pisem az teraz, lebo som tu nova 🙂 Ja som u Ostertaga bola 2krat tento rok, nakolko kamoska mala s nim velmi dobre skusenosti a tiez musim pochvalit pristup, ako vsetko vysvetlil. Len bohuzial on nerobi keramicke impantaty (aspon mi ich nenavrhol + nema ich uvedene v cenniku) a priznam sa, ze mi trosku vadilo, ked povedal, ze tento typ titanu, co sa pouziva na zuby by nemal skodit, aj ked vedel o mojich autoimunitnych problemoch. Snazila som si to nastudovat (nielen zo slovenskych zdrojov) a nie je to az taka pravda, ako sa mi to snazil vysvetlit. Preto som si zvolila Dental Rosa, kedze ako jedna z mala ambulancii na Slovensku robia keramicke impantaty, hadam na tento ukon budu ok, ale pravidelne navstevy by som odporucala pana Ostertaga urcite tiez ;)